Puncte rosii

Buna ziua.de sapt trecuta am o explozie de puncte rosii pe sani...burta mâini picioare...ce ar putea fi??Sunt f speriata...multumesc frumos
7 comentarii

Buna ziua,
Pot fi angioame sau o eruptie purpurica. Ar fi bine sa mergeti la un consult dermatologic.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Pot fi angioame sau o eruptie purpurica. Ar fi bine sa mergeti la un consult dermatologic.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Multumesc frumos...am citit ca poate fi cancer la organele interne...sper sa nu fie adevarat...sunt f speriata

Unele arata ca niste alunita.unele ca niste puncte rosii care se transformă în aluunite...multumesc

Buna ziua...mi am facut o hemoleucograma sa vad daca nu e o purpură.dar trombocitele au ieșit bune...urmează sa mi fac un set complet sa vad si starea ficatului...am inteles ca alunitele roșii apar din cauza ficatului.mai exact ce boli ar putea fi?? Multumesc

buna ziua,
Cu totii avem angioame-alunite rosii; uneori ele pot aparea pe organe interne fara a fi cancer. Mergeti la medic ptr diagnostic de certitudine.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Cu totii avem angioame-alunite rosii; uneori ele pot aparea pe organe interne fara a fi cancer. Mergeti la medic ptr diagnostic de certitudine.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Deci sa inteleg ca poate fi cancer??analizele mi au iesit bune...am facut un set complet...ce ar trebui sa mai fac??colonoscopie?endoscopie??multumesc

Buna ziua,
Nu am zis ca este cancer. Pentru stabirea exacta a diagnosticului si nu doar supozitii, mergeti la un consult.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Nu am zis ca este cancer. Pentru stabirea exacta a diagnosticului si nu doar supozitii, mergeti la un consult.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 2mi-au aparut niste bubite rosii (alunite) in zona pubiana
- 15bubite rosii pe penis
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 7bubite rosii care se extind pe corp
- 4Bubite rosii pe corp, bubite cu lichid in palme :(
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 1dupa sex, mi-au iesit niste bubite mici rosi cateva pe piele
- 5Bubite roșii care ma mănâncă
- 1Bubite mici si rosii pe picioare de la incaltaminte