Puncte rosii
Buna ziua.de sapt trecuta am o explozie de puncte rosii pe sani...burta mâini picioare...ce ar putea fi??Sunt f speriata...multumesc frumos
7 comentarii
Buna ziua,
Pot fi angioame sau o eruptie purpurica. Ar fi bine sa mergeti la un consult dermatologic.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Pot fi angioame sau o eruptie purpurica. Ar fi bine sa mergeti la un consult dermatologic.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Multumesc frumos...am citit ca poate fi cancer la organele interne...sper sa nu fie adevarat...sunt f speriata
Unele arata ca niste alunita.unele ca niste puncte rosii care se transformă în aluunite...multumesc
Buna ziua...mi am facut o hemoleucograma sa vad daca nu e o purpură.dar trombocitele au ieșit bune...urmează sa mi fac un set complet sa vad si starea ficatului...am inteles ca alunitele roșii apar din cauza ficatului.mai exact ce boli ar putea fi?? Multumesc
buna ziua,
Cu totii avem angioame-alunite rosii; uneori ele pot aparea pe organe interne fara a fi cancer. Mergeti la medic ptr diagnostic de certitudine.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Cu totii avem angioame-alunite rosii; uneori ele pot aparea pe organe interne fara a fi cancer. Mergeti la medic ptr diagnostic de certitudine.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Deci sa inteleg ca poate fi cancer??analizele mi au iesit bune...am facut un set complet...ce ar trebui sa mai fac??colonoscopie?endoscopie??multumesc
Buna ziua,
Nu am zis ca este cancer. Pentru stabirea exacta a diagnosticului si nu doar supozitii, mergeti la un consult.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Nu am zis ca este cancer. Pentru stabirea exacta a diagnosticului si nu doar supozitii, mergeti la un consult.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 2Bubite rosi-maroni
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 0hematom?copil cu sindrom down
- 6varsat de vant sau nu?
- 1urticarie!!???!lambrii!!???
- 1bubite rosii pe limba
- 0bubite rosii pe piept si spate care ma maninca
- 2Bubite mici si rosii pe piele
- 2Bubita rosie pe limba dureroasa.