Puncte rosii

28-07-2019
Cristina maria1
Nu este medic/terapeut
Cristina maria1
Buna ziua.de sapt trecuta am o explozie de puncte rosii pe sani...burta mâini picioare...ce ar putea fi??Sunt f speriata...multumesc frumos
7 comentarii
0
28-07-2019, ora 20:23
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Pot fi angioame sau o eruptie purpurica. Ar fi bine sa mergeti la un consult dermatologic.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
0
28-07-2019, ora 20:34
Cristina maria1
Nu este medic/terapeut
Cristina maria1
Multumesc frumos...am citit ca poate fi cancer la organele interne...sper sa nu fie adevarat...sunt f speriata
0
28-07-2019, ora 20:35
Cristina maria1
Nu este medic/terapeut
Cristina maria1
Unele arata ca niste alunita.unele ca niste puncte rosii care se transformă în aluunite...multumesc
0
31-07-2019, ora 17:30
Cristina maria1
Nu este medic/terapeut
Cristina maria1
Buna ziua...mi am facut o hemoleucograma sa vad daca nu e o purpură.dar trombocitele au ieșit bune...urmează sa mi fac un set complet sa vad si starea ficatului...am inteles ca alunitele roșii apar din cauza ficatului.mai exact ce boli ar putea fi?? Multumesc
0
05-08-2019, ora 08:15
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
buna ziua,
Cu totii avem angioame-alunite rosii; uneori ele pot aparea pe organe interne fara a fi cancer. Mergeti la medic ptr diagnostic de certitudine.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
0
06-08-2019, ora 10:36
Cristina maria1
Nu este medic/terapeut
Cristina maria1
Deci sa inteleg ca poate fi cancer??analizele mi au iesit bune...am facut un set complet...ce ar trebui sa mai fac??colonoscopie?endoscopie??multumesc
0
08-08-2019, ora 08:47
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Nu am zis ca este cancer. Pentru stabirea exacta a diagnosticului si nu doar supozitii, mergeti la un consult.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.