Puncte rosii
Buna ziua.de sapt trecuta am o explozie de puncte rosii pe sani...burta mâini picioare...ce ar putea fi??Sunt f speriata...multumesc frumos
7 comentarii
Buna ziua,
Pot fi angioame sau o eruptie purpurica. Ar fi bine sa mergeti la un consult dermatologic.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Pot fi angioame sau o eruptie purpurica. Ar fi bine sa mergeti la un consult dermatologic.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Multumesc frumos...am citit ca poate fi cancer la organele interne...sper sa nu fie adevarat...sunt f speriata
Unele arata ca niste alunita.unele ca niste puncte rosii care se transformă în aluunite...multumesc
Buna ziua...mi am facut o hemoleucograma sa vad daca nu e o purpură.dar trombocitele au ieșit bune...urmează sa mi fac un set complet sa vad si starea ficatului...am inteles ca alunitele roșii apar din cauza ficatului.mai exact ce boli ar putea fi?? Multumesc
buna ziua,
Cu totii avem angioame-alunite rosii; uneori ele pot aparea pe organe interne fara a fi cancer. Mergeti la medic ptr diagnostic de certitudine.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Cu totii avem angioame-alunite rosii; uneori ele pot aparea pe organe interne fara a fi cancer. Mergeti la medic ptr diagnostic de certitudine.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Deci sa inteleg ca poate fi cancer??analizele mi au iesit bune...am facut un set complet...ce ar trebui sa mai fac??colonoscopie?endoscopie??multumesc
Buna ziua,
Nu am zis ca este cancer. Pentru stabirea exacta a diagnosticului si nu doar supozitii, mergeti la un consult.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Nu am zis ca este cancer. Pentru stabirea exacta a diagnosticului si nu doar supozitii, mergeti la un consult.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2bube pe maini cu lichid si pe corp bube rosii
- 4Bube rosii pe tot corpul in special maini si spate
- 7bubite rosii care se extind pe corp
- 4cancer?
- 12Bubite rosii care apar numa vara
- 15Bubite rosii in jurul gurii care ma mananca
- 4infectie sau candidoza?
- 3bubite rosii pe picior
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 0Bubite pete rosii pe maini si gat + umflaturi pe ceafa si dupa ureche
- 0Bube rosii de la soare
- 0bubite rosii care ma maninca
- 1Bubite rosi pe capul penisului
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 4am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor
- 1dupa sex, mi-au iesit niste bubite mici rosi cateva pe piele
- 1Bubite roşii cu vârf galben doar in anumite zone
- 4bubite rosii
- 1Alergie? iritație in zona gurii și a nasului - bubițe mici și roșii cu prurit și oarecare usturime
- 1Bubițe/pete mici roși pe mana
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: