Bube rosii pe tot corpul in special maini si spate
Mi-au aparut de ceva vreme niste bube rosii de diferite marimi(0-2mm in diamentru) care nu ma mananca si nu ma deranjeaza in nici un fel dar cred ca au tendinta de a se inmulti. Arata ca si cum ar fi o mica punguta cu un lichid rosu. Imi puteti da un sfat cam ce-ar putea fi si la ce sa ma astept? Am mai vazut asa ceva la un domn azi in metrou.. el avea destul de multe si destul de vizibile.. avea si pe cap cateva. Astept rappunsul dvs in cel mai scurt timp. Va multumesc anticipat.
4 comentarii
Nu inteleg cum arata o bubita de 0 mm in diametru ! Oricum, avand in vedere faptul ca sunt vezicule cu lichid rosu, trebuie sa va vada cat mai repede un medic dermatolog pentru ca poate fi o dermatoza buloasa sau o reactie adversa la medicamente.
as vrea s stiu si eu ce este pe corpul meu am 21 de ani si de 1 saptamana m confrunt cu bube si mici si mai mari ca niste blandedoar de la burta in sus mai putin pe fata, nu ma mananca nu am niciun simptom dar am facut vreo 4 injectii cu hidrocortizon si dexametazon la inceput si mi-au aparut mai multe, acum dupa inca cateva zile cu regim strict tot la fel sunt nu trec nu mai apar dar nici simptome nam. ce ar putea fi?
aceste bube care le am nu au niciun fel de lichid sau sa fie umflate si sunt de diferite marimi s fie ceva grav?
Cine v-a recomandat injectiile cu dexametazon si hidrocortizon nu v-a spus ce aveti ??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 9bubite rosii
- 7bubite rosii pe picioare
- 4cancer?
- 3pustule la culoarea pielii=recidiva?
- 3dupa ce m-am scarpinat, mi-au aparut bube pe fata
- 3bubite rosii pe picior
- 5in urma cu 3 zile, mi-au aparut in gat niste bubite rosii
- 4Bubite, Alunite rosii. Sunt normale sau sunt ipohondru? :)
- 6varsat de vant sau nu?
- 0bubite rosii pe piept si spate care ma maninca
- 1Bubite rosii pe cerul gurii
- 2Bubite mici si rosii pe piele
- 1bubite rosii pe picioare
- 2Bubita rosie pe limba dureroasa.
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 1Bube rosii pe piele.
- 1Bubite rosii pe mana
- 7Puncte rosii
- 2Bubită încheietură - Semn de ingrijorare sau o simpla aluniță?
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: