ajutor!! disfunctie tubara - aerodroame transimpanice

buna ziua! am fost la orl si in urma consultatie am fost diagniosticata cu disfunctie tubara bilaterala.la timpanograma/impendanta mi a iesit ca am presiune in urechi -27 dapa.am facut tratament cu rinoclenil, sinupret, aerius, humex, parasinus, insuflatii tubare si o luna am folosit otovent fara vreun rezultat..urechiile se infunta si pocnesc in unele zile cateva ore, nu mereu...nu am deviatie de sept sau alte obstacole in nas sau gat.mi s a spus ca singura solutie este plasarea unor aerodroame transimpanice. va rog sa mi spuneti daca mai exista alte tratamente inafara de aceasta interventie.va multumesc!!!!!!
6 comentarii

pe forum.. la Bolile ORL su la simptome nas gat urechi
gasesti sute de postari si sfaturi despre otitele seroase si catarul tubar
gasesti sute de postari si sfaturi despre otitele seroase si catarul tubar

am tot citit postarile dvs...inhalatiile se fac cu ulei de euclipt? sau altceva? MULTUMESC!

am uitat sa va spun ca domnul doc.mi a zis ca nu am lichid in ureche, ci trompa lui eustachio nu se deschide cat ar trebui pentru a se egaliza presiuniile.eu v-am scris ce tratament am facut in speranta de a-mi spune daca exista alt tratament pe care sa-l incerc sau singura solutie este plasarea aerodroamelor transimpanice??

1 daca NU este Otita seroasa.. NU se impun acele Aeratoare transtimpanice
2 este vorba de CATAR TUBAR si trebuie sa faci investigatii la nas si pentru rinofaringe
posibil o endoscopie nazala...fiindca acolo este cauza
rezolvi problema din nas se rezolva si problema cu urechea
2 este vorba de CATAR TUBAR si trebuie sa faci investigatii la nas si pentru rinofaringe
posibil o endoscopie nazala...fiindca acolo este cauza
rezolvi problema din nas se rezolva si problema cu urechea

d-le doctor am fost la al 6 doctor pt investigatii la nas si rinofarige, am facut tratament acum pentru rinosinuzita cu aerosoli, mi s a zis ca nu e disfunctie tubara, insa urechile mele tot pacane, vajaie si imi aud uneori aerul in ureche..imi spuneti va rog din suflet pe ce adresa de e-mail sa va trimit audiograma si timpanograma sa mi spuneti si dvs.o parere. va multumesc!cu respect, diana!

fvaleriu pe hotmail
sau dati clic pe fvaleriu si se deschid toate datele cabinetului inclusiv adresa personala
sau pe google
sau dati clic pe fvaleriu si se deschid toate datele cabinetului inclusiv adresa personala
sau pe google

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Rinoclenil la copil de 4 ani? Maxitrol administrare nazală?
- 1Boala Meniere ??? Va rog ajutati-ma cu un raspuns
- 2Operația de amigdalelctomie, scoaterea amigdalelor
- 2Urechi pline de cerumen
- 2Interpretare CT stanca temporala
- 6Ureche infundata, stări ameteala
- 11Acufene si ureche infundata
- 2Da sau nu operatiei de polipi
- 5Vedere neclara/ slăbită, concentrare și atenție slăbită, ureche înfundată rareori etc
- 4Operatie polipi nazali și amigdalite
Mai multe informații despre: Ligatura tubara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: