Prima data.. problema erectie
![Mr. Big D](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am 16 ani si sunt virgin. N-am trait pana acum cu ideea ca trebuie neaparat sa-mi incep viata sexuala sau ceva de genul.
Cred ca fiecare trebuie sa o faca cand simte ca e momentul.
Totusi, problema e ca m-am simtit pregatit din toate punctele de vedere(si psihic si fizic)
Si, cand a sosit momentul..nimic! Absolut nimic...mandria mea n-a mai fluturat steagul ca de obicei...
Degeaba am incercat sa-l scol pe 'Micul Print' (am incercat si eu...si ea). Cand incerca ea trebuia sa ii zic sa se opreasca, fiindca simteam ca imi dau drumul, dar tot n-o aveam tare 100%.era imposibil sa-mi pun prezervativul.
Nu inteleg de ce s-a intamplat asta (pana la urma am renuntat si am lasat-o pe data viitoare).
Pana acum ceva timp ma masturbam destul de des, dar m-am oprit (inca o problema...prima oara cand si-a bagat mana in pantalonii mei...am rezistat cam 2 minute...).
Probleme cu erectia n-ar trebui sa am! Se scoala foarte des, uneori si fara motiv, si chiar si in ziua aia cand eram cu ea s-a sculat de cateva ori. Deci care ar fi problema?
Am 16 ani si sunt virgin. N-am trait pana acum cu ideea ca trebuie neaparat sa-mi incep viata sexuala sau ceva de genul.
Cred ca fiecare trebuie sa o faca cand simte ca e momentul.
Totusi, problema e ca m-am simtit pregatit din toate punctele de vedere(si psihic si fizic)
Si, cand a sosit momentul..nimic! Absolut nimic...mandria mea n-a mai fluturat steagul ca de obicei...
Degeaba am incercat sa-l scol pe 'Micul Print' (am incercat si eu...si ea). Cand incerca ea trebuia sa ii zic sa se opreasca, fiindca simteam ca imi dau drumul, dar tot n-o aveam tare 100%.era imposibil sa-mi pun prezervativul.
Nu inteleg de ce s-a intamplat asta (pana la urma am renuntat si am lasat-o pe data viitoare).
Pana acum ceva timp ma masturbam destul de des, dar m-am oprit (inca o problema...prima oara cand si-a bagat mana in pantalonii mei...am rezistat cam 2 minute...).
Probleme cu erectia n-ar trebui sa am! Se scoala foarte des, uneori si fara motiv, si chiar si in ziua aia cand eram cu ea s-a sculat de cateva ori. Deci care ar fi problema?
4 comentarii
![Sophia1975](/arata_img.php?img=cont_6442.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Problema este ca esti la inceputul vietii sexuale, excitatia este mare si de asta ai parte de surprize.
Dar tu fiind baiat destept o sa ai rabdare cu tine, nu te vei mai stresa si cu timpul o sa fii exact asa cum iti doresti. Daca te panichezi si te obsedeaza, nu-ti faci nici un bine.
Daca micul print iti face figuri exact cand nu ai vrea, sau ejaculezi prea devreme, ia-le ca pe ceva absolut normal. Si partenerei ii poti spune ca se intampla tocmai pentru ca e ea deosebita.
Oricum, ar fi bine sa mai astepti o vreme cu contactele sexuale esti inca destul de pusti, chiar daca presiunea celor care se lauda in jur e mare.
Si ai grija la BTS!
Dar tu fiind baiat destept o sa ai rabdare cu tine, nu te vei mai stresa si cu timpul o sa fii exact asa cum iti doresti. Daca te panichezi si te obsedeaza, nu-ti faci nici un bine.
Daca micul print iti face figuri exact cand nu ai vrea, sau ejaculezi prea devreme, ia-le ca pe ceva absolut normal. Si partenerei ii poti spune ca se intampla tocmai pentru ca e ea deosebita.
Oricum, ar fi bine sa mai astepti o vreme cu contactele sexuale esti inca destul de pusti, chiar daca presiunea celor care se lauda in jur e mare.
Si ai grija la BTS!
![Mr. Big D](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Ar ajuta daca data viitoare n-am mai astepta atata timp? Adica...am stat vreo ora, doua in care doar ne-am jucat...si am avut erectie.de mai multe ori.si mi s-au cam udat pantlonii (de la lichidul preseminal...nu mi-am mai dat drumul asa repede :D )
Oare ar putea fi din cauza asta?
Oare ar putea fi din cauza asta?
![Sophia1975](/arata_img.php?img=cont_6442.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Inseamna ca n-ai probleme de erectie.
Informati-va despre contactele sexule inainte sa le aveti, nu dupa sa va ia stresul.
Cum spuneam, poate te cam grabesti. E mai bine sa te maturizezi complet fizic, psihic, afectiv, sa ai o partenera informata si ea. Instinctual nu e greu sa fii, mai greu e sa alegi in cunostiinta de cauza ceea ce vrei.
Informati-va despre contactele sexule inainte sa le aveti, nu dupa sa va ia stresul.
Cum spuneam, poate te cam grabesti. E mai bine sa te maturizezi complet fizic, psihic, afectiv, sa ai o partenera informata si ea. Instinctual nu e greu sa fii, mai greu e sa alegi in cunostiinta de cauza ceea ce vrei.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 2Impotent?
- 3mi-e rusine sa fac sex cu prietena mea
- 3de fiecare data cand fac sex cu prietenul meu imi tremura foarte tare muchii piciorului drept
- 1Erectie
- 9Strat mare de grasime - sub burta pana la penis
- 1Probleme mari erectie
- 3problema penis... lipsa erectiei
- 9prima data ca niciodata...:((X(
- 7Nu am erectie. Impotenta? Sa raspunda un doctor UROLOG va rog!
- 10despre virginitate
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 5O problema 'majora' legata de 'scularea penisului'
- 4Despre virginitate
- 2Deflorare incompleta
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 0Pot ramane insarcinata?
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 2Primul contact sexual
- 3Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti erectia sexul pentru prima data
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: