Însărcinată sau doar întârzie ?

30-08-2017
andrei44
Nu este medic/terapeut
andrei44
Buna ziua! Alaltăieri am făcut o cu prietena mea de mai multe ori și astăzi normal pe ea trebuia sa o doară burta si sânii și ovarele, are un ciclu regulat și pe data de 1/2 trebuie maxim sa ii vina , prima data am făcut o anal neprotejați, nu mi-am dat drumul sau ceva in ea, după aceea am făcut normal, menționez ca înainte de asta mi a făcut oral și m-am și spălat dar bineînțeles tot neprotejați, după ce și de data asta am făcut o tot nu mi am dat drumu in ea și ultima data mai pe seara am făcut o tot la fel neprotejați și tot fără a mi da drumul jn ea, dar am observat când am scos-o niște lichid transparent și acum suntem extrem de speriați ca nu știm dacă exista riscul de sarcina sau doar ii întârzie.. astept cat mai multe răspunsuri in special de la doctori. Mulțumesc mult, o zi buna !
2 comentarii
0
30-08-2017, ora 16:54
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
"Bineinteles neprotejat" inseamna ca va fortati norocul si s-ar prea putea ca el sa cedeze odata. Anal, oral, normal neprotejat inseamna, daca nu ati aflat pana acum, risc de infectii.
Daca veti continua in felul acesta, fara sa va informati corect, din surse autorizate (medicale, de specialitate) riscati sa ajungeti amandoi in situatii neplacute si chiar riscante.
In situatia de fata cel mai simplu si rapid este sa faca un test de sarcina sau sa mearga la doctor ca sa aflati ce se intampla. Dupa aceea educatie sexuala ca sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Atentie: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
1
31-08-2017, ora 07:45
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Cumpărați un test de sarcină care se găsește la orice farmacie, iar pentru mai multă siguranță să meargă la un control ginecologic.
E foarte important să vă informați ca să nu mai ajungeți în astfel de situații.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici