Cum imi dau seama daca am sida hiv dupa cateva zile?

06-02-2013
Alexx1988
Nu este medic/terapeut
Alexx1988
Buna ziua!Va rog frumos puteti sa imi spuneti in caz ca am contaminat sida/hiv se poate observa/detecta/combate in primele zile? Cred ca m-a contaminat un cunoscut, este consumator de droguri injectabile respectivul si am baut din aceeasi sticla cu el atunci, asigurandu-ma ca nu are nici o boala inainte de a bea bere dupa el, dupa aceea a doua zi il intreb 'sigur nu risc nimic ca am baut dupa tine'? iar ca raspuns imi zice o data ca are sida si peste o zi imi zice ca nu are si tot asa, dar unii cunoscuti mi-au spus ca are sigur!Se poate sa fi contactat virusul daca el are?Mentionez ca are deseori sangerari la cavitatea bucala si multe cari iar eu am avut o extractie de masea in urma cu 1 zi inainte de a bea dupa el! Intrebari la care va implor din suflet sa imi raspundeti : CUM IMI DAU SEAMA DACA AM LUAT? PRIN SARUT SE POATE TRANSMITE?NU VREAU SA II DAU IUBITEI MELE ASTA MA INTERESEAZA CEL MAI MULT ! SE POATE TRATA DACA ESTE CONTACTAT CURAND (5 zile)? Dureaza de 5 zile povestea si este un chin psihic nu am mai dormit nu pot sa mananc, am ganduri sinucigase nu stiu ce sa fac sa nu i-a la randul ei iubita mea, nu am sarutat-o, nu am facut sex de atunci si banuieste ca o insel si vrea sa ma paraseasca, va implor raspundeti-mi ! Nu stiu ce sa fac! Va multumesc anticipat!

Si inca o intrebare:Exista vreo forma legala prin care sa il determin pe respectiv sa imi zica adevarul daca are sau nu?
6 comentarii
0
06-02-2013, ora 11:38
PISYCA
Nu este medic/terapeut
PISYCA
BUNA.cred ca cel mai bine ar fi sa iti faci niste analize la sange pt linistea ta, eu personal nu cred ca daca doar ai baut dintr-o sticla dupa acea persoana te-ai infestat cu hiv si mai cred ca el se joaca cu tine cum ti-a spus ca are sida si dupa o zi si-a schimbat ideea ??? vezi tu sant oameni care chiar nu gandesc si incearca sa faca rau, poate a stiut ca ti-e frica de aseasta boala si acum se distreaza vazandu-te ca ti-e frica. dar tu fati analizele la sange asa e mai bine iti distrugi si relatia cu prietena ta si psihicul daca nu dormi si te gandesti si la sinucidere (Doamne fereste lasa aceste ganduri, Dumnezeu ne-a dat viata so traim si cu bune si cu rele ) o sa fie bine gandeste pozitiv.
0
06-02-2013, ora 11:41
Alexx1988
Nu este medic/terapeut
Alexx1988
Dar iese asa repede in analize?Eu stiam ca nu...de atunci am observat niste migrene si o umflatura la 2 degete (Migrena poate e din cauza stresului)...
1
06-02-2013, ora 11:44
PISYCA
Nu este medic/terapeut
PISYCA
durerea de cap are mai multe cauze, e normal sa gandesti asa, orice durere si simtom pe care il ai tu banuiesti ca lai avea din aceasta cauza, dute la un laborator de analize si se rezolva tot
0
06-02-2013, ora 11:45
Alexx1988
Nu este medic/terapeut
Alexx1988
Am inteles, mc mult de raspuns!
0
06-02-2013, ora 11:55
AngiKpp
Nu este medic/terapeut
AngiKpp
Daaca el avea leziuni sangerande la nivelul cavitatii bucale si deasemenea si tu exista riscul, simptome nu ai cum sa ai dupa cateva zile. Ca sa elimini orice suspiciune mergi si fa testul!!! Mult curaj si sa fi puternic!!
0
07-02-2013, ora 00:19
bubu27
Nu este medic/terapeut
bubu27
salut alexxxx eu zic sa stai linistit din cite stiu eu hiv se ea numai daca ai avut contact sxual sau intepat cu ceva care are hiv de egzemplu o seringa si a avut contact cu singele nici un caz nu ei daca saruti pe cineva sau daca bei dupa cineva pentru liniste ta intreaba un medic si ai sa vezi ca asa e salut
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.