Hiv sau paranoia
Buna ziua ! Acum o saptamana am avut un raport sexual cu o dama de companie care a sfarsit prost, s a rupt prezervativul.
A doua zi m am dus la spital le am explicat situatia si mi au dat medicamente ( profilaxie post expunere) kalendra si inca ceva de luat timp de 28 de zile, si am facut si analizele care au iesit negative
A trecut o saptamana de cand s a intamplat si ma doare foarte putin gatul..o senzatie de febra foarte mica nu stiu cum sa o explic..interioara..lipsa de mancare si diaree lejera.
Stresul ma omoara nu pot sa vorbesc cu nimeni..nu mai sunt in stare sa imi fac activitatile zilnice..sa fie sintomele hiv..sau poate sa fie si de la medicamente fiind si foarte toxice din ce am inteles.
Va multumesc
A doua zi m am dus la spital le am explicat situatia si mi au dat medicamente ( profilaxie post expunere) kalendra si inca ceva de luat timp de 28 de zile, si am facut si analizele care au iesit negative
A trecut o saptamana de cand s a intamplat si ma doare foarte putin gatul..o senzatie de febra foarte mica nu stiu cum sa o explic..interioara..lipsa de mancare si diaree lejera.
Stresul ma omoara nu pot sa vorbesc cu nimeni..nu mai sunt in stare sa imi fac activitatile zilnice..sa fie sintomele hiv..sau poate sa fie si de la medicamente fiind si foarte toxice din ce am inteles.
Va multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Problema legata de HIV
- 3Care este riscul de a fi infectat?
- 6hiv - mare nelamurire
- 22Astept raspunsul la testul hiv. Sunt terminata psihic!
- 4riscul de infectare cu hiv
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 4posibil hiv?
- 0HIV?
- 5am hiv sau.. ?
- 4hiv1 2
- 2am calcat pe o pioneza, simptome hiv
- 3infectie hiv?
- 16infectie cu hiv???
- 4Hiv 1/2
- 1Hiv?
- 4Am sau nu hiv
- 3Imi e frica de HIV
- 5HIV Cum ia nastere? Nu cum se transmite, ca stiu.
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: