Hiv sau paranoia
![BuraFlorin](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua ! Acum o saptamana am avut un raport sexual cu o dama de companie care a sfarsit prost, s a rupt prezervativul.
A doua zi m am dus la spital le am explicat situatia si mi au dat medicamente ( profilaxie post expunere) kalendra si inca ceva de luat timp de 28 de zile, si am facut si analizele care au iesit negative
A trecut o saptamana de cand s a intamplat si ma doare foarte putin gatul..o senzatie de febra foarte mica nu stiu cum sa o explic..interioara..lipsa de mancare si diaree lejera.
Stresul ma omoara nu pot sa vorbesc cu nimeni..nu mai sunt in stare sa imi fac activitatile zilnice..sa fie sintomele hiv..sau poate sa fie si de la medicamente fiind si foarte toxice din ce am inteles.
Va multumesc
A doua zi m am dus la spital le am explicat situatia si mi au dat medicamente ( profilaxie post expunere) kalendra si inca ceva de luat timp de 28 de zile, si am facut si analizele care au iesit negative
A trecut o saptamana de cand s a intamplat si ma doare foarte putin gatul..o senzatie de febra foarte mica nu stiu cum sa o explic..interioara..lipsa de mancare si diaree lejera.
Stresul ma omoara nu pot sa vorbesc cu nimeni..nu mai sunt in stare sa imi fac activitatile zilnice..sa fie sintomele hiv..sau poate sa fie si de la medicamente fiind si foarte toxice din ce am inteles.
Va multumesc
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1valabilitate analize
- 11Care sunt simptomele HIV?
- 3Care este riscul de a fi infectat?
- 12valoriile HIV
- 3interpretare test hiv
- 1014mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?
- 4HIV se transmite cu ajutorul tantarilor?
- 4Va rog, am nevoie de cateva sfaturi (de la persoane specializate daca se poate) HIV
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 2Depistare HIV
- 7Infectat cu hiv ?
- 16Care sunt sansele sa fi luat HIV?
- 0Infectare cu hiv
- 1HIV sau NU !?
- 9Hiv si sarcina
- 8Posibil HIV / SIDA ? Sfatul medicului ?
- 4HIV sau paranoia? help!
- 0Profilaxie hiv
- 1Simptome hiv - Ajutor!
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: