E posibil sa fiu infectat cu virusul respectiv??
aproape dublu cpk.cica e problema cu muschii.A zis dr ca poate fi o boala autoimuna ce mi distruge muschii
Si cum se poate remedia problema. Exista tratament? Din ce cauza ti a iesit asa mare ?
Astept sa vin in tara peste 2 saptamani sa mi fac si eu testele alea sa cad ce imi iesa. Însă nu mai rezist ma simt foarte rau. Tu Cum te simti ?
@ John 55
Chlamydia se poate trata.
Ti-au disparut complet problemele cu gatul?
@ hiv2017
Nici mort sa nu marturisesti sotiei tale ca ai tradat-o. Daca e sa fie vorba de vreo boala cu transmitere sexuala, ia-l pe "nu stiu" in brate. Sau pe "poate dintr-o relatie anterioara". Negi tot. Orice boala ai avea, vei vedea ca sotia ta va fi omul de baza care te va sprijini sa o porti, daca va fi sa fie.
Sa nu recunosti ce ai facut nici picat cu ceara. Sotiile (sau sotii) nu au nevoie de adevar. Eu de mult timp citesc forumul asta si iti spun sincer ca s-au scris pe el povesti foarte dureroase pe tema inselarii. Cand merg la cumparaturi singura sun la usa si astept cateva secunde inainte sa intru in casa. Pentru ca stiu ca daca gasesc ceva in neregula, as divorta.
Cum tratezi aftele din gura? Sunt foarte dureroase. Eu am de 2 luni de cand am facut detartraj la dentist.
Chlamydia se poate trata.
Ti-au disparut complet problemele cu gatul?
@ hiv2017
Nici mort sa nu marturisesti sotiei tale ca ai tradat-o. Daca e sa fie vorba de vreo boala cu transmitere sexuala, ia-l pe "nu stiu" in brate. Sau pe "poate dintr-o relatie anterioara". Negi tot. Orice boala ai avea, vei vedea ca sotia ta va fi omul de baza care te va sprijini sa o porti, daca va fi sa fie.
Sa nu recunosti ce ai facut nici picat cu ceara. Sotiile (sau sotii) nu au nevoie de adevar. Eu de mult timp citesc forumul asta si iti spun sincer ca s-au scris pe el povesti foarte dureroase pe tema inselarii. Cand merg la cumparaturi singura sun la usa si astept cateva secunde inainte sa intru in casa. Pentru ca stiu ca daca gasesc ceva in neregula, as divorta.
Cum tratezi aftele din gura? Sunt foarte dureroase. Eu am de 2 luni de cand am facut detartraj la dentist.
Clara ma mai doare gâtul cand mișc capul în partea dreaptă. Cred ca e un ganglion mărit sau nush ce. Însă simt foarte naspa. Simt ceva prin mine, nu mai.pot nu stiu ce am. Cat de eficient sunt teste din farmacie ? Ai idee ?
Acum mi se vad toate venele pe corp si inainte cand m am dus la dr sa mi faca analizele nu mi găsea venea.
Care este cauza de se vad ?
Acum mi se vad toate venele pe corp si inainte cand m am dus la dr sa mi faca analizele nu mi găsea venea.
Care este cauza de se vad ?
Ce am inteles eu despre testele rapide.Pot gresi spunand ca rezultatul e pozitiv si de fapt e negativ.Daca spun negativ atunci clar e negativ.
Daca ai curaj poti incerca.Ne este frica noua de tes
tul de la 6 luni dar.faptul este consumat.Ca e + sau -.Dumnezeu cu mila
tul de la 6 luni dar.faptul este consumat.Ca e + sau -.Dumnezeu cu mila
Corect nu mai avem ce face. Sa dea domnul sa fie cu -, sa nu avem nimic si sa ne bucuram de viata ca inainte
Ca inainte nu o sa mai fie...cel putin la mine care m am ales si cu o eczema urata zona anus si penis+mancarimi
piele uscata si crapata...mancarimi...usturimi.intepaturi.mai nou am observat ca s a inrosit si pielea de pe penis partea de sus de la burta spre preput
Pt cateva minute de placere uite ce am pățit stam cu stres maxim. Sa mi bag pl in toate ca nu mai stiu ce sa mai fac.
@ John 55
La toti oamenii se vad venele. Nu mai face si tu din tantar armasar.
@ hiv2017
Te duci la dermatolog si faci tratamentul pina iti trece exema. Nu e ceva pe viata. Uneori trebuie sa faci tratament de mai multe ori pina sa treaca. Dar nu cu acelasi medicament/crema, mai schimbi. Tii legatura cu doctorul. A fost odata un doctor bun pe Romedic care a scris mii de comentarii. Il gasesti pe net la Cabinetele medicale Mihalache Iasi. Are multe distinctii in Dermatologie. Poate poti lua legatura cu el sa ii trimiti poze cu exema si platesti consultatia in cont.
Eu nu as mai da banii si pe teste la farmacie. As face testele la sigur dupa 6 luni si m-as calma.
La toti oamenii se vad venele. Nu mai face si tu din tantar armasar.
@ hiv2017
Te duci la dermatolog si faci tratamentul pina iti trece exema. Nu e ceva pe viata. Uneori trebuie sa faci tratament de mai multe ori pina sa treaca. Dar nu cu acelasi medicament/crema, mai schimbi. Tii legatura cu doctorul. A fost odata un doctor bun pe Romedic care a scris mii de comentarii. Il gasesti pe net la Cabinetele medicale Mihalache Iasi. Are multe distinctii in Dermatologie. Poate poti lua legatura cu el sa ii trimiti poze cu exema si platesti consultatia in cont.
Eu nu as mai da banii si pe teste la farmacie. As face testele la sigur dupa 6 luni si m-as calma.
Clara nu fac din tantar armăsar însă inainte nu mi se vedeau asa, in fine asta e.
Clara, mădălina, hiv o rana deschisa la penis in cat timp se cicatriceaza ?
Clara, mădălina, hiv o rana deschisa la penis in cat timp se cicatriceaza ?
@ John 55
Cand te duci sa iti ia sange, nu ti se cicatrizeaza imediat?
Cand te duci sa iti ia sange, nu ti se cicatrizeaza imediat?
Durează oleacă pana se cicatriceaza . Faza e că eu inainte sa ma fii dus la chinezoaica respectiva m am fost ras si m am tăiat putin. Asta fiind cu 3 sau 4 h inainte. Are pana atunci sa cicatrizat.
John 55...nu mai conteaza acum.Ceea ce conteaza e sa iasa -.Si eu daca ma gandesc acum...ma primit cu lumina stinsa cu draperiile trase televizorul aprins.Poate ca avea semne de la injectiile cand se droga...poate avea hpv la vedere sau cine stie ce mai avea.Pe moment nu am realizat nimic...nici ca se grabea(poate nu mancase nimic de cateva zile sau poate...nu se injectase de mult si simtea nevoia).Eu i am oferit sansa la una din aceste placeri.Ea.mi a oferit sansa la multa adrenalina.sau poate.mai rau.la un +
@ John 55
Iti amintesti sa te fii intors cu sange pe chilot acasa?
Iti amintesti sa te fii intors cu sange pe chilot acasa?
Nu, nu cred.
Hiv2017 cam nașpa, nu ma simt bine. Parca am ceva prin mine, mi se usucă gâtul și încep a Tusi acuma.
Tu cum te simti ?
Clara dacă nu m am intors cu sânge înseamnă că nu aveam nik ?
Hiv2017 cam nașpa, nu ma simt bine. Parca am ceva prin mine, mi se usucă gâtul și încep a Tusi acuma.
Tu cum te simti ?
Clara dacă nu m am intors cu sânge înseamnă că nu aveam nik ?
Clara, hiv 2017, Mădălin am si eu o intrebare, O rana deschisa in contact cu saliva unei persoane infectate si poate lua ?
@ John 55
Daca nu te-ai intors cu sange inseamna ca rana deja se cicatrizase. Stai linistit.
Da, din rana deshisa si saliva se poate lua. Dar nu a fost cazul tau.
Daca nu te-ai intors cu sange inseamna ca rana deja se cicatrizase. Stai linistit.
Da, din rana deshisa si saliva se poate lua. Dar nu a fost cazul tau.
Clara nu mai tin minte, nu am dat importanța atunci.
Daca aveai vreo boala de coagulare a sangelui, ai fi stiut. Taietura aia mai mult ca sigur s-a cicatrizat in cateva minute. Stai calm.
Aveti idee cum se manifesta virusul in organism ?
Tăietura nu a fost mare, a fost doar un punct. Mereu pățesc in locul respectiv ca s sensibil
Parerea mea e sa nu mai cititi nimic despre hiv deocamdata ca o sa creasca si mai mult anxietatea.
Am citit eu mai devreme ca probabilitatea sa luati hiv prin sex oral e foarte mica, undeva in jur de 2 %.
Dar daca va iubiti cu adevarat sotia/partenera, faceti testul Genotiparea HPV ca sa vedeti daca nu ati luat vreo tulpina de HPV cancerigen. Asta se ia prin simpla frecare a zonelor genitale, chiar daca folosesti prezervativ.
Pentru sanatatea ta e mai bine sa lasi parul sa creasca in zona genitala. Iei mai greu virusul HPV.
Am citit eu mai devreme ca probabilitatea sa luati hiv prin sex oral e foarte mica, undeva in jur de 2 %.
Dar daca va iubiti cu adevarat sotia/partenera, faceti testul Genotiparea HPV ca sa vedeti daca nu ati luat vreo tulpina de HPV cancerigen. Asta se ia prin simpla frecare a zonelor genitale, chiar daca folosesti prezervativ.
Pentru sanatatea ta e mai bine sa lasi parul sa creasca in zona genitala. Iei mai greu virusul HPV.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Se poate lua asa HIV?
- 1014mononucleoza infectioasa este un diagnostic plauzibil pt suferinta mea?
- 10cai de transmitere HIV
- 19posibil hiv oral
- 4riscul de infectare cu hiv
- 6Hiv ajutor
- 5hiv
- 1penis iritat si sex oral
- 1Ajutor va rog !
- 4Hiv 1/2
- 4Se poate lua HIV?
- 5Putea lua HIV?
- 1Boli sex oral.
- 0Posibila infecție hiv
- 0Nedumerire relatii intime inre persoane seropozitive
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 4HIV sau paranoia? help!
- 1Intrebare HIV Sex oral
- 3Analize cd4 si copii
Mai multe informații despre: infectia cu HIV BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: