Dezvirginarea
Buna ziua ! O mica intrebare. Sunt virgina, iar prietenul meu mi-a introdus in vagin un deget, apoi inca unul, pana a simtit ca ceva nu e in ordine si s-a oprit. Verificand, a constatat ca nu prezinta sange pe degete, dar, pentru siguranta mea, am verificat 5 minute mai tarziu si prezentam o sangerare minora care s-a oprit imediat. Durerea a persistat doar in seaa respectiva, dimineata nemaiavand nimic. Floarea este cumva mai jos, dar nu stiu ce sa cred. Mai sunt sau nu virgina avand in vedere ca nu a fost un contact sexual, ci am fost excitata doar cu degetul? Multumesc mult!
2 comentarii
Ce inseamna pentru tine virginitatea? Sa ai inca himenul intact? Daca da, poate ca esti, poate ca nu, doar un examen la un medic poate sa spuna asta... dar eu personal consider ca virginitatea inseamna ca nu ai avut activitate sexuala de niciun fel, - degetul in vagin... hmm eu una nu m-as mai considera virgina. Plus ca virgina ar insemna si o oarecare inocenta in gandire si asa mai departe nu e doar o componenta anatomica si gata...
De ce dumnezeului il lasi sa iti bage sute de degete in vagin cand puteti bine mersi sa puneti un prezervativ si sa incercati un adevarat act sexual?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5a fost virgina?
- 3mi-a introdus doar 2 degete in vagin si parca apoi am vazut pete rosii pe chilot. Dezvirginare?
- 1dezvirginarea si sarcina
- 1sarcina si virgina
- 5Dupa primul act sexual.
- 0Dezvirginare sau nu?
- 1Ruperea himenului
- 3Dificultate in timpul actului sexual
- 1Este posibil sa nu pot duce un contact sexual?
- 1Ma simt rău după primul contact sexual
- 0Pot ramane insarcinata?
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 2Ajutați-mă!! Simptome specifice după primul contact sexual?
- 2Primul contact sexual
- 4Sunt insarcinata?M-am dezvirginat?
- 3Vagin prea stramt
- 6Deflorare
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
Mai multe informații despre: dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: