Primul act sexual
Salut. După o relație de un an eu si prietenul meu am decis sa ne începem viața sexuală. Totul decurge bine până în momentul în care începem actul. Am incercat deja de 3 ori și niciodata nu i-a intrat penisul până la capăt. Care poate fi problema că nu sunt eu destul de excitata și vaginul nu se lungește sau himenul e prea elastic și blochează procesul mai departe ? Țin sa menționez că din aceste trei încercări încă nu s-a rupt. Dacă credeți că exista o alta problemă vă rog nu ezitați să îmi spune-ți. Mulțumesc.
2 comentarii
buna ziua
Este o posibilitate sa fie un himen elastic, dar poate fi si o teama a partenerului. O vizita la ginecolog te poate ajuta, eventual acolo se poate face o dezvirginare chirugicala in conditii medicale pentru a va fi mai usor in continuare.
Mult succes!
Este o posibilitate sa fie un himen elastic, dar poate fi si o teama a partenerului. O vizita la ginecolog te poate ajuta, eventual acolo se poate face o dezvirginare chirugicala in conditii medicale pentru a va fi mai usor in continuare.
Mult succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contactul sexual este singura metoda prin care o fata poate fi dezvirginata?
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 3Ii este frica de prima data
- 3Modificari ale corpului in urma dezvirginarii
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 4Primul contact sexual..
- 0Dezvirginare sau nu?
- 0Heey
- 5nu pot sa o fac din cauza durerii
- 2Dupa dezvirginare
- 9Primul act sexual
- 2Nu simt placere în timpul actului sexual.
- 2lichid incolor cu mici urme de sperma intr-o cantitate rezonabila
- 3Dificultate in timpul actului sexual
- 1Dureri in vagin in timpul penetrarii
- 0Pot ramane insarcinata?
- 2Primul contact sexual
- 0Dezvirginare
- 1Vă rog, ajutați-mă ! Când am avut primul contact sexual, nu am avut nici o sângerare
- 1Primul act sexual si probleme
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: