Dezvirginare
Bună, sunt virgin și peste câteva zile o sa o fac cu prietena mea care și ea este virgina, câteva sfaturi ce as putea sa fac sa fie cât mai ok?
3 comentarii
Pierderea virginitatii este un moment special deoarece e prima experienta in care persoanele implicate se expun la un nivel ridicat atat fizic cat si emotional. E un moment de vulnerabilitate pentru amandoi, prin urmare situatia poate declansa emotii de jena, ingrijorare, disconfort, daca asteptarile sunt nerealiste si daca nu exista o comunicare autentica intre voi. E important sa va clarificati asteptarile pentru a nu fi luati prin surprindere daca lucrurile nu se intampla conform planului. Luati-o usor, incercati sa experimentati prin atingeri si mangaieri ce anume va face placere, tine cont ca e necesar un preludiu mai indelungat pentru femeile virgine, fii atent la ce-ti transmite corpul ei si daca nu-ti dai seama, intreab-o direct ce-i place si ce nu-i place. Nu e nevoie de graba si nu va fie teama sa explorati ce inseamna placerea pentru amandoi. Incercati sa nu puneti presiune gandindu-va la orgasm ca la un deadline. A fi sincronizat la nivel fizic si emotional presupune sa reactionezi in timp real la ce se intampla, iar asta inseamna sa nu ramai in capul tau, gandindu-te in permanenta la urmatorul pas sau la cum ajungi la placere mai repede. Folositi masuri de contraceptie si lubrifiant, opriti-va daca unul dintre voi se simte prea inconfortabil si reluati cand sunteti pregatiti. O prima experienta negativa are un impact mai puternic decat o prima experienta mediocra. Nu exista o reteta pentru asa ceva pentru ca fiecare om are preferintele lui. Le poti afla doar comunicand sincer.
Va doresc mult succes!
Va doresc mult succes!
A explicat foarte frumos doamna psiholog as mai adaugă nu uitați de protecție!Va fi o experiență de care vă veți aminti mereu!
Mulțumesc, și cam cât trebuie sa dureze preludiul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 4Dupa dezvirginare
- 10despre virginitate
- 1Sangerari dupa dezvirginare.Rog parerea unui medic.
- 1Dupa Dezvirginare
- 4Am incercat sa o facem pentru prima oara.
- 1Primul contact sexual. Cer sfatul medicului.
- 2Anxietate performanța sexuală ????
- 4Sunt virgina, pot ramane insarcinata?
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 3Virgina insarcinata???
- 6Ciclu scurt
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 4Problema sex!
- 3Ajutati-ma..mai sunt virgina?
- 1Pot rămâne insarcinata?
- 4Sunt insarcinata?M-am dezvirginat?
- 5Ce se întâmplă cu fetele care își incep viața sexuala devreme?
- 1Problema in timpul actului sexual
- 2Ajutati ma, vreau sa imi incep viata sexuala !
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: