Dezvirginare

04-02-2019
Luca Alexandru
Nu este medic/terapeut
Luca Alexandru
Bună, sunt virgin și peste câteva zile o sa o fac cu prietena mea care și ea este virgina, câteva sfaturi ce as putea sa fac sa fie cât mai ok?
3 comentarii
2
04-02-2019, ora 20:10
Psiholog Robu Madalina
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Robu Madalina
Pierderea virginitatii este un moment special deoarece e prima experienta in care persoanele implicate se expun la un nivel ridicat atat fizic cat si emotional. E un moment de vulnerabilitate pentru amandoi, prin urmare situatia poate declansa emotii de jena, ingrijorare, disconfort, daca asteptarile sunt nerealiste si daca nu exista o comunicare autentica intre voi. E important sa va clarificati asteptarile pentru a nu fi luati prin surprindere daca lucrurile nu se intampla conform planului. Luati-o usor, incercati sa experimentati prin atingeri si mangaieri ce anume va face placere, tine cont ca e necesar un preludiu mai indelungat pentru femeile virgine, fii atent la ce-ti transmite corpul ei si daca nu-ti dai seama, intreab-o direct ce-i place si ce nu-i place. Nu e nevoie de graba si nu va fie teama sa explorati ce inseamna placerea pentru amandoi. Incercati sa nu puneti presiune gandindu-va la orgasm ca la un deadline. A fi sincronizat la nivel fizic si emotional presupune sa reactionezi in timp real la ce se intampla, iar asta inseamna sa nu ramai in capul tau, gandindu-te in permanenta la urmatorul pas sau la cum ajungi la placere mai repede. Folositi masuri de contraceptie si lubrifiant, opriti-va daca unul dintre voi se simte prea inconfortabil si reluati cand sunteti pregatiti. O prima experienta negativa are un impact mai puternic decat o prima experienta mediocra. Nu exista o reteta pentru asa ceva pentru ca fiecare om are preferintele lui. Le poti afla doar comunicand sincer.
Va doresc mult succes!
0
04-02-2019, ora 20:35
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
A explicat foarte frumos doamna psiholog as mai adaugă nu uitați de protecție!Va fi o experiență de care vă veți aminti mereu!
0
05-02-2019, ora 16:28
Luca Alexandru
Nu este medic/terapeut
Luca Alexandru
Mulțumesc, și cam cât trebuie sa dureze preludiul?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: