Ruperea himenului

Buna...de 2 ani deja am o relație sexuală cu iubitul meu insa niciodata n-am simțit ca sa rupt himenul, adică nu au fost urme de singerari. E posibil sa se fi rupt dar sa nu fi curs măcar puțin stinge? Tin sa Menționez ca o perioada am avut si careva dureri in timpul actului. Multumesc anticipat!
1 comentarii

Buna seara,
Nu intotdeauna ruperea himenului produce semne clare. Poate sa fi fost vorba de o anume structura a himenului care sa fi permis ruperea fara sangerari mari (observabile) sau chiar deloc. Durerile din timpului actelor sexuale de la dezvirginare si in perioada ce a urmat este indiciul cel mai bun.
Nu trebuie sa intelegeti ca dezvirginarea inseamna sangerari masive, usor observabile ci doar cateva picaturi de sange ce se pot dizolva usor in celelalte lichide eliberate in timpul actului sexual.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Nu intotdeauna ruperea himenului produce semne clare. Poate sa fi fost vorba de o anume structura a himenului care sa fi permis ruperea fara sangerari mari (observabile) sau chiar deloc. Durerile din timpului actelor sexuale de la dezvirginare si in perioada ce a urmat este indiciul cel mai bun.
Nu trebuie sa intelegeti ca dezvirginarea inseamna sangerari masive, usor observabile ci doar cateva picaturi de sange ce se pot dizolva usor in celelalte lichide eliberate in timpul actului sexual.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1himenul nu a fost rupt de penis?
- 4cum se face dezvirginarea chirurgicala de la un medic ginecolog?
- 3nu putem face dragoste pentru ca este virgina si ii este frica
- 8disperata: cum sa-i zic mamei ca nu mai sunt virgina?
- 8Spune ca e virgina, asa o fi?
- 9ajutor urgente si intrebarea de jos cu himenul
- 4himen elastic... daca nu s-a rupt pot ramane insarcinata?
- 2Dezvirginarea
- 2Dilema himen
- 5Himen elastic? Poate afecta capacitatea de conceptie?
- 3Virgina insarcinata???
- 0Durere dupa act sexual
- 5Sarcina?
- 0Am mai multe întrebări despre virginitate
- 1Pot rămâne insarcinata?
- 2Ma pot dezvirgina cu degetele?
- 5Ce se întâmplă cu fetele care își incep viața sexuala devreme?
- 3Va rog sa ma ajutați, îmi e frica de o sarcina
- 0Identificarea himenului
- 0Primul contact sexual
Mai multe informații despre: himenul dezvirginarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: