afectiune genitala in urma folosirii unui gel vaginal
Buna ziua!
Am si eu o problema de ceva timp ca urmare a folosirii unui gel vaginal din comert care a avut ca si consecinte ulterioare un prurit intens, durere la contact si un disconfort permanent in zona genitala.Am facut nenumarate investigatii si tratamente la diversi medici ginecologi dar fara nici un rezultat.Ce-mi sugerati pentru ca mi s-a dat viata cu totul peste cap?
Multumesc,
Am si eu o problema de ceva timp ca urmare a folosirii unui gel vaginal din comert care a avut ca si consecinte ulterioare un prurit intens, durere la contact si un disconfort permanent in zona genitala.Am facut nenumarate investigatii si tratamente la diversi medici ginecologi dar fara nici un rezultat.Ce-mi sugerati pentru ca mi s-a dat viata cu totul peste cap?
Multumesc,
2 comentarii
Ce a aratat ultimul PAP si analiza secretiei? Facute dupa ce ti-au aparut aceste simptome, zici ca ti-ai facut nenumarate investigatii si e foarte important.
Ultimul papanicolau a scos in evidenta displazie agravata de col CIN // - /// si ca urmare am suferit o histerectomie totala dar eu cred si sustin ca toate mi se trag de la ceea ce am scris in mesajul anterior dovada ca toate acele probleme cu care ma confruntam au ramas si-mi dau mari batai de cap.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6curiozitate! E iritatie?
- 6scurgere alb-galbuie - este grav?
- 4stafilococ auriu-zona genitala
- 4nodul (cred) in zona genitala
- 6candidoza in zona genitala
- 7Candida reaparuta
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 8mi-a aparut ceva in zona genitala...
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 3dureri zona genitala si spate
- 1Iritatie in zona genitala
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 6infectie genitala - recomandare crema
- 2Eruptie zona genitala
- 2Durere in zona genitala
- 1Dureri genitale
- 1Secretie alba, galbuie
- 6de 3 ani de zile am scurgeri vaginale abundente, urat mirositoare
Mai multe informații despre: zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: