ciuperca genitala
am o ciuperca genitala de mai bine de 2 ani si nu reusesc sa scap, iau tratament ma simt bine 3 luni si pe urma revine iar.Va rog ajutati-ma!
3 comentarii
depinde ce fel de ciupercă este. dacă este vorba de candida nu doar tratamentul este de ajuns. trebuie dietă- nu dulciuri, nu făinoase. trebuie luat tratamentul corect, apoi o dată pe lună ar cam trebui luată câte o doză de flucovim. trebuie mâncat iaurt, nu folosit săpun, schimbat lenjeria intimă- doar bumbacul e bun, să nu fie strâmtă. să le fierbeţi şi călcaţi lenjeriile. pentru zona intimă trebuie folosit săpun special gen lactacyd... avut grijă cât de multe antibiotice luaţi etc.
Buna ziua
Ma dor articulatiile in special la baza degetelor la picioare, am urmat treptele si analizele medicului reumatolog vsh e putin marit 30 la 1 ora in rest ASLO, Fibrinogen, Hemoleucograma, fact reumatoid, prot C reactiva, calcemie, tranzaminaze, exudat faringian, ex. pt urina, scaun, acid uric toate au iesit bune dar tin sa precizez:
vsh marit
Candidoza oro-intestinala
Ginecologic nu ma simt bine nu am fost de ani buni la control cu toate ca ma simteam rau, in urma consultatiei mi-a gasit metroanexita si cervicita.Astept s vad ce bacterii ies pe lama posibil si clamydia
E posibil ca aceste complicatii ginecologice sa-mi provoace aceste dureri la articulatii, dureri care apar si dispar si isi muta locul schimband articulatiile ? Poate sa fie Candida sau chlamydia de vina?
Va rog din suflet sa ma ajutai cu un sfat
Unde ar trebui sa ma adresez
Va multumesc
Ma dor articulatiile in special la baza degetelor la picioare, am urmat treptele si analizele medicului reumatolog vsh e putin marit 30 la 1 ora in rest ASLO, Fibrinogen, Hemoleucograma, fact reumatoid, prot C reactiva, calcemie, tranzaminaze, exudat faringian, ex. pt urina, scaun, acid uric toate au iesit bune dar tin sa precizez:
vsh marit
Candidoza oro-intestinala
Ginecologic nu ma simt bine nu am fost de ani buni la control cu toate ca ma simteam rau, in urma consultatiei mi-a gasit metroanexita si cervicita.Astept s vad ce bacterii ies pe lama posibil si clamydia
E posibil ca aceste complicatii ginecologice sa-mi provoace aceste dureri la articulatii, dureri care apar si dispar si isi muta locul schimband articulatiile ? Poate sa fie Candida sau chlamydia de vina?
Va rog din suflet sa ma ajutai cu un sfat
Unde ar trebui sa ma adresez
Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Hpv
- 5candida si multe altele care nu le intelegem
- 3pare un cos in zona genitala
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 3tratament pt metroanexita bilaterala si cervico veginita, am uitat sa-i spun de anticonceptionale
- 4tratament pt candidoza-clotrimazol crema
- 3ce se intampla cu mine?
- 2candida cu sangerari
- 3Tratament eficient candidoza
- 6Am luat tratament pt micoza... partenerul nu trebuie sa ia nimic?
- 7Mancarime in zona genitala
- 5Stafiloco, Candida.
- 0Dunga rosie mov in zona genitala
- 2ulei de cimbru impotriva candidei
- 0Tratament CANDIDA la barbati
- 2tratament candida
- 0Candidoza
- 8Rani intre vulva si perineu
- 0Candida
- 4Candida de 3 ori in 3 luni. Stiti vreun tratament minune, pentru ca eu mi-am pierdut speranta..
Mai multe informații despre: Candidoza genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: