Eruptie zona genitala
in urma cu aprox. 3 sapt am observat un fel de eruptie de dimensiuni reduse. aceasta este situata intre labia mare si cea mica, fiind prezenta in special in partea dreapta. in afara de aceasta eruptie nu am si nu am avut nici un alt simptom ( dureri, usturimi, senzatii de arsura, febra, etc ). de asemenea, nu sunt prezente scurgeri vaginale anormale. v-am atasat aceasta poza pentru a se observa mai clar problema mea. mentionez ca am efectuat spalari cu musetel in zona respectiva ( aprox 3 ori / zi ). de asemenea am folosit ca unguent Aciclovirul si am purtat doar lenjerie din bumbac insa nu se observa vreo ameliorare semnificativa. de asemenea, nu am intretinut relatii sexuale pana in acest moment.
http://imageshack.com/a/img842/1240/sje9.png
http://imageshack.com/a/img842/1240/sje9.png
2 comentarii
Buna ziua,
Va sfatuim sa consultati un medic dermatolog pentru a depista cauzele exacte ale simptomelor dumneavoastra.
O zi buna!
Va sfatuim sa consultati un medic dermatolog pentru a depista cauzele exacte ale simptomelor dumneavoastra.
O zi buna!
Am fost la medicul ginecolog acum 2-3 saptamani si mi-a pus diagnosticul colpita mixta(a descoperit ca aveam si o secretie urat mirositoare). Mi-a dat floumizin ovule, clotrimazon unguent si nistatin tablete. Am luat tratamentul cu regularitate timp de o saptamana, timp in care mirosul a disparut, dar petele sunt tot acolo, chiar si acum. Este posibil ca petele acelea sa nu indice nimic rau si sa nu dispara...?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 3mi-au aparut ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti
- 6o umflatura in zona genitala
- 3tratament pt metroanexita bilaterala si cervico veginita, am uitat sa-i spun de anticonceptionale
- 4nodul (cred) in zona genitala
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 4problema in zona genitala
- 3Usturime groaznica
- 5Inflamatie-cos mare zona genitala
- 0problema in zona genitala
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 7lovitura zona genitala
- 6infectie genitala - recomandare crema
- 2afectiune genitala in urma folosirii unui gel vaginal
- 26Usturimi zona genitala
- 3pete albe in zona genitala