tratament pt metroanexita bilaterala si cervico veginita, am uitat sa-i spun de anticonceptionale

am si eu o nelamurire. am fost azi la medic. mi-a dat tratament pt metroanexita bilaterala si cervico veginita..p toate odata le-am gasit:(. asa, mi-a dat prednison fenilbutazona supozitoatre, zamoxin (cred ca- antibiotic) si ovule.acum problema e ca eu eram foarte sperita si am uitat sa ii spun k mai am 2 pastile din anticonceptionale d luat si apoi imi vine ciclul. eu nu stiu cum sa fac acum, nu stiu dca antibioticul e pt cervico vaginita sau metroanexita.as vrea sa incep tratam cu prednison si fenilbutazona acum ca ma doare burtica...dar nu stiu cum sa fac cu antibioticul...sa il iau acum sau cu ovulele. va multumesc
3 comentarii

tratamentul anticonceptional il continui comform zilelor prescrise.
Tratamentul administrat de medic il incepi tot(antibiotic +prednison+ovule).dr te abtii de la veata sexuala!!!! pana nu termini tratamentul..daca iti vine ciclul cu ata mai bine!
Tratamentul administrat de medic il incepi tot(antibiotic +prednison+ovule).dr te abtii de la veata sexuala!!!! pana nu termini tratamentul..daca iti vine ciclul cu ata mai bine!

dar nu pot sa iau ovule peste ciclu
aici e problema
aici e problema

pueti lua antibioticul si antiinflamatorul, urmand sa reluati obulele dupa terminarea menstrei

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ovule contraceptive
- 6curiozitate! E iritatie?
- 5Moldamin si postinor.. ce efecte au?
- 4eu iau novinette de 1 an jumatate si acum am racit
- 4logest+amoxicilina
- 3anticonceptionale + antibiotice
- 3intrebare intrebatoare
- 5macmiror complex pt barbati: cum se aplica, de cate ori, ce cantitate?
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 6Am luat tratament pt micoza... partenerul nu trebuie sa ia nimic?
- 3mancarime insuportabila in zona genitala
- 4anticonceptionale dupa antibiotic
- 7Mancarime in zona genitala
- 0yasmin + augmentin
- 4Anticonceptionalele si antibioticul
- 2afectiune genitala in urma folosirii unui gel vaginal
- 1Anticonceptionalele si antibioticele
- 0Raspundeti - antibiotice si anticonceptionale
- 0Anticonceptionale si covid
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si antibioticele zona genitala anticonceptionalele si ovulele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: