alunite in zona genitala
buna seara, de ceva timp mi-au aparut alunite in zona intima, nu sunt alunite din acelea normale, am citit ca apar de la cremele depilatoare, aparate de ras,.partea rea este ca imi apar tot mai multe, si sotul meu se confrunta cu aceleasi probleme.Stie cineva un remediu fara a ma duce la dermatology sau ginecolog?va multumesc
6 comentarii
Distinsă doamnă, aluniţele sunt de mai multe feluri, au mai multe cauze de apariţie şi deci mai multe tipuri de tratament. Unele sunt inofensive, altele se dezvoltă în diferite forme care chiar pot crea probleme. După scurta dumneavoastră descriere cred că este vorba de o afecţiune virală dar, acum aveţi de ales: la dermatolog sau la mine? Şi oricum trebuie să vă tratati amândoi că alfel, este degeaba...
http://1.bp.blogspot.com/_wHNk78QmRoM/TJfQM9Iw7_I/AAAAAAAAAT8/uGx5KaEX8xY/s1600/nev%2Badenoid.jpg,
Am atasat o imagine pt ava da seama despre ce tip de alunite este vorba, Tratarea acestora in ce consta?va multumesc
Am atasat o imagine pt ava da seama despre ce tip de alunite este vorba, Tratarea acestora in ce consta?va multumesc
După aceste fotografii ar putea să fie vorba de o uşoară formă de cancer (cheratoza) care nu este periculoasă. Aceste cheratoze pot fi cauterizate electric de dermatolog cu anestezie locală. Am avut şi eu din acestea şi nu au mai apărut. Dar asta nu se transmite de la unu la celălalt. Sau dumneavoastră aţi fotografiat fără să ştiţi două lucruri diferite. ESTE NECESAR să mergeţi amândoi la un dermatolog. Acesta va decide şi cel mai bun tratament.
si cum se proceseaza la cauterizare?adica in cat timp se rezolva?va multumesc
Bună seara, tocmai v-am trimis un răspuns pe privat.
Buna seara.. Mi-a aparut si mie de cateva luni bune, presupun ca in urma unor epilari niste mici alunite de culoare maro inchis care din cate observ cu timpul se maresc si totodata se si inmultesc. Precizez faptul ca acestea sunt crescute in exterior avand doar baza pe piele. Ce ar putea fi? Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1melanom, dupa ce observasem o modificare a unei alunite
- 2Bubite mici in zona genitala
- 3pare un cos in zona genitala
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 6scurgere alb-galbuie - este grav?
- 3Alunite pe tot corpul
- 40Pete albe in jurul alunitelor
- 6alunita cu probleme si marit un pic de la soare
- 5o mica umflatura in zona genitala
- 10Solarul si alunitele
- 3Se poate sa fie maligna ?