bubite in zona genitala

22-07-2008
Anca24
Nu este medic/terapeut
Anca24
Buna ziua,

am observat acu 3 zile ca mi-a aparut in interiorul vulvei o mica umflatura, si este ca un bob de piper si umflat, si ma doare daca il ating. are legatura cu HPV? am descoperit ca am HPV33 eu sunt la tara si dr meu ginecolog este in concediu. ati putea sa-mi dati un indiciu, despre ce poate fi vorba? precizez ca am folosit clotrimazol dar degeaba nu dispare. Va multumesc
7 comentarii
0
22-07-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
sa nu fie herpes genital!!trebuie sa mergi la medic si incearca sa eviti sa atingi acea umflatura sa nu se complice ceva!!mergi la alt medic sau asteapta-l pe medicul tau daca ai incredere in el!!daca ai putea evita si contactul sexual ar fi bine pana afli ce e cu acea umflatura ca poate fi contagioasa doamne fereste!!
0
Anca24
Nu este medic/terapeut
Anca24
pai nu e herpesm am vazut poze cu herpes si nu e deloc asa, e fara luchidm e doar o um
flatura
0
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
oricum pt linistea ta mergi la un consult!!
0
23-07-2008, ora 00:00
ciupic
Nu este medic/terapeut
ciupic
depinde, herpesul are bubite cu lichid, sa te speli bine, sa nu pui mina la ochi, nas, anus, in general mucoase ca se ia, oricum daca e herpes.
0
25-07-2008, ora 00:00
dannav
Nu este medic/terapeut
dannav
parerea mea este sa mergi la un dermatovenerolog, aceste probleme nu le poti trata cu superficialitate.Mergi la medic si trateaza problema. Sanatate multa!
0
06-05-2009, ora 12:32
pekonyk
Nu este medic/terapeut
pekonyk
buna...am o intrbare...prietenului meu iau aparut niste bubite, in jurul penisului mai exact pe varf.are legatura cu hpv-ul?
0
07-02-2012, ora 05:57
whiteman
Nu este medic/terapeut
whiteman
buna ziua! pai... hai sa incep cu inceputul. acum aproximativ o luna, dupa ce am utilizat o crema epilatorie pentru barbati, in zona pubiana, la 4-5 zile au inceput sa imi apara niste mici umflaturi care au aspectul unor "puncte de grasime". la inceput, am crezut ca este decat o iritatie, dar timpul trece si acele "brobonele" au inceput sa se inmulteasca nu numai in zona parului pubian, cat au inceput sa se extinda si pe penis! acum chiar ca sunt ingrijorat si preocupat!!! va rog sa imi dati si mie o idee ce ar putea fi, (nu am cum sa vad un medic din cauza munci, muncesc pe un vas de croaziera si timpul este foarte limitat) va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.