curiozitate! E iritatie?

mi a aparut in zona genitala niste mancarimi si parca pielea se decorjeste nu ma ustua nu am avut contacte sexuale neprotejate chiar a trecut cv timp.si nu ma ustura cand urinez...poate e o iritatie cv ? cine ma ajuta?
6 comentarii

Este posibil sa fi facut o "ciuperca". Nu ai putea preciza mai exact unde ti-au aparut "mancarimile", inghinal, in jurul glandului, unde?

deci nu le am cu termeni medicali dar mi a aparut langa organul genital.si cum scap de ea?

Poti incerca un tratament cu Travocort crema in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara, timp de o saptamana. Daca simptomele se amelioreaza, mai faci tratament inca 3 saptamani aplicand crema numai seara. Daca nu, mergi la un medic dermatolog.

ma frate si eu am la fel...mi sa inrosit pielea in jurul penisului si ma mananca de mor.cred k o sa incerc si eu acea crema.travocort...poate rezolv problema fara sa merg la doctor.

Am aceleasi simtome. Roseata si mancarime in zona limitrofa a organelor genitale, si partial pe scrot. Insa nu mai functioneaza cu travocort, am aplicat si nu vrea. Ce sa fac?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mancarimi si usturimi in zona genitala, la exterior
- 5de vreo 2 luni am scurgeri foarte abundente si urat mirositoare
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 8Nu stiu ce este?
- 3infectie zona genitala
- 6mancarimi in zona genitala la fetita de trei ani!
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 3Secretie Umezeala zona genitala
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 11usturimi si mancarimi chiar in capul penisului + o secretie alba din penis
- 10boala venerica
- 3mancarimi zona genitala
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 0umflatura in zona genitala
- 0Bubițe roșii cu mancarimi
- 1Mâncărime zona genitală
- 0Mâncărime, usturime, secreției branzoasa Dup contact sexual
- 3Mâncărime în zona intima, stres din cauza menstruației. Risc de sarcina?
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: