usturime genitala
Buna.
Am fost la ginecolog la o consultatie deoarece aveam usturimi de f mult timp.am urmat un tratament deoarece in urma analizei mi-a gasit ca am 'relativ fregvente celule epiteliare, leucociteleucocite, flora bacteriana bacilara in cantitate moderata.prezent gardnerella vaginalis.'dupa tratament am mers la consultatie, am refacut analiza si am scapat de bacterie.dar ma plangeam in continuare de usturime.am mai urmat un tratament cu ovule si tot la fel.
mentionez k si partenerul a facut prima data tratamentul.
Am facut examen la urina mi-a iesit f bun (dupa 1 sapt de la terminarea tratamentului)dar la SEDIMENT a aparut:'celule epiteliare fregvente.leucocite rare.urat amorf'
CE sa fac?is f ingrijorata si nu stiu ce tratament sa iau sa scap de usturimi.
Am fost la ginecolog la o consultatie deoarece aveam usturimi de f mult timp.am urmat un tratament deoarece in urma analizei mi-a gasit ca am 'relativ fregvente celule epiteliare, leucociteleucocite, flora bacteriana bacilara in cantitate moderata.prezent gardnerella vaginalis.'dupa tratament am mers la consultatie, am refacut analiza si am scapat de bacterie.dar ma plangeam in continuare de usturime.am mai urmat un tratament cu ovule si tot la fel.
mentionez k si partenerul a facut prima data tratamentul.
Am facut examen la urina mi-a iesit f bun (dupa 1 sapt de la terminarea tratamentului)dar la SEDIMENT a aparut:'celule epiteliare fregvente.leucocite rare.urat amorf'
CE sa fac?is f ingrijorata si nu stiu ce tratament sa iau sa scap de usturimi.
1 comentarii
Usturimea asta este constanta? Se accentueaza la urinare sau in timpul contactului sexual? In timpul actelor sexuale de pana acuma a fost in regula ca si lubrifiere?
De cat timp a-ti terminat tratamentul prescris de ginecolog? Unde simtiti mai exact usturimea? Ma refer cat de interior.
De cat timp a-ti terminat tratamentul prescris de ginecolog? Unde simtiti mai exact usturimea? Ma refer cat de interior.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 5infectie urinara si iritatie in zona vaginala-va rog ajutati-ma
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 6usturimi vulva de cateva luni
- 2usturime dupa sex. durere la penetrare
- 4scurgere vaginala galbena
- 1Zona genitala iritata
- 4m-am lovit in zona genitala.. in timp de invatam sa merg cu bicicleta
- 1usturime la urimare, ajutor!
- 1Umflatura in zona genitala
- 1Problema Testicule
- 2usturimi vaginale
- 0Usturimi vaginale