Bubite mici in zona genitala
Aceste bubite mici imi apar din cand in cand pe capul penisului, cateodata apar chiar la interval de cateva luni.Sunt niste brobonele care mananca, iar daca ma scarpin incepe sa ma usture.Apar si dispar singure la interval de cateva zile.In momentul contactului sexual i-am transmis si sotiei mele.Acum ii apar si ei.Sotia mea a fost la ginecolog, dar dupa ce s-au vindecat bubitele deoarece cat timp are bubitele are si o scurgere mai abundenta si nu se simtea in largul ei.Doctorul nu i-a gasit nimic.Se poate sa fie herpes genital?Daca da, imi puteti spune ce tratament trebuie facut?Va multumesc.
2 comentarii
Este vorba fara indoiala de o boala cu transmitere sexuala, cu evolutie cronica. Pentru diagnostic trebuie sa va adresati medicului, fie dvs, fie sotia, atunci cind boala se acutizeaza, asa fel incit acesta sa-si poata da seama despre ce este vorba. Mai departe, un examen de secretie concludent se poate face tot in faza acuta a bolii...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5iritatie in zona pubiana de cam o luna
- 3mi-au aparut ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti
- 3bubite insotite de mancarime
- 3nodul in zona genitala
- 2acum un an m-am imbolnavit in zona genitala de streptococ
- 5Inflamatie-cos mare zona genitala
- 3dupa masturbare... am un disconfort fizic in zona genitala
- 9boli genitale
- 7degeratura la picior, bubite in zona genitala
- 1bubite rosii in jurul vaginului
- 1Rani in zona genitala
- 0Iritari ale pielii dar si a zonei genitale
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 1Bubite pe labiile mici
- 1bubite albe putin grupate in zona testiculelor
- 3bubite/negi zona genitala
- 0Ce poate sa fie? Un tratament? Poate fi herpes?
- 5Bubite pe labiile mici
- 0Zona genitală - bubite la intrarea in vagin
- 0Interpretare analize - Examen bacteriologic-lama
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: