Bubite mici in zona genitala
Aceste bubite mici imi apar din cand in cand pe capul penisului, cateodata apar chiar la interval de cateva luni.Sunt niste brobonele care mananca, iar daca ma scarpin incepe sa ma usture.Apar si dispar singure la interval de cateva zile.In momentul contactului sexual i-am transmis si sotiei mele.Acum ii apar si ei.Sotia mea a fost la ginecolog, dar dupa ce s-au vindecat bubitele deoarece cat timp are bubitele are si o scurgere mai abundenta si nu se simtea in largul ei.Doctorul nu i-a gasit nimic.Se poate sa fie herpes genital?Daca da, imi puteti spune ce tratament trebuie facut?Va multumesc.
2 comentarii
Este vorba fara indoiala de o boala cu transmitere sexuala, cu evolutie cronica. Pentru diagnostic trebuie sa va adresati medicului, fie dvs, fie sotia, atunci cind boala se acutizeaza, asa fel incit acesta sa-si poata da seama despre ce este vorba. Mai departe, un examen de secretie concludent se poate face tot in faza acuta a bolii...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Hpv
- 1Bubite rosii in zona pubiana
- 13bubite in zona genitala!!!
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 3dupa masturbare... am un disconfort fizic in zona genitala
- 6raspundeti va rog... am simptome asemanatoare cu balanopostita
- 3zona genitala
- 7de vrei trei ani ma lupt cu niste bube urate in zona genitala, ce sa mai fac?
- 7lovitura zona genitala
- 9Bube zona genitala
- 3Bubite, secretie si usturimi in timpul urinarii
- 7mancarimi in zona genitala
- 0Inflamare a zonei genitale
- 3pete albe in zona genitala
- 1Un fel de bubite in apropierea zonei genitale
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 3Bubita pe labie
- 1Dureri la contact sexual/sangerari/dureri in zona abdominala /urinari frecvente etc
- 1Buba rosie, la baza penisului
- 0Buna, ma mananca ingrozitor jos
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: