Mergeți la medic

Am doi ganglioni in zona gâtului de un an și nu am avut alte simptome în afara de panica văzând toate comentariile și informațiile pe internet. Am fost la un medic hematolog care mi-a confirmat că dacă ganglionii nu cresc in volum, sunt produsul unei infecții virale. Nu mai căutați răspunsuri pe internet ci mergeți la medic. Deci dacă ganglionul nu creste nu intrați în panică. Sănătate!
1 comentarii

Buna!si eu am 1cam cat o aluna pe partea stanga a gatului si inca 3 ff mici pe partea dreapta.Ii am de 1an si ceva, la analize mi a iesit ca am avut epstein barr si citimegalovirus.Am consultat o gramada de medici din cauza ca mi a fost frica sa nu fie cancer.Ce am observat este faptul ca atunci cand sunt racita sau am vreo infectie in gat sau la dinti acel gabglion se inflameaza, iar dupa tratarea problemei revine la “normal”adica cat o aluna aplatizata..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ganglion umflat?
- 2Dureri mari la gat, sub maxilar.
- 7Ganglion in partea dreapta a gatului - copil 2, 7 ani
- 10ganglioni cervicali durerosi, usturime in gat prelungite
- 43ganglionii in zona gatului, sub brat si inghinal
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga
- 5Ganglioni umflati, gat umflat pe exterior, candidoza
- 1ecografie cervicala
- 3Ganglioni inflamati in corp
- 6ganglioni inflamati
- 0Probleme de sanatate
- 1Ganglion submandibular
- 0Durere amigdala sublinguala???
- 6Analize medicale
- 1Ganglioni gât
- 3Ganglion Gat, inflamat
- 7Ganglion laterocervical de 8 luni
- 3Formațiune izoecogena
- 1Intrebare despre ganglioni sub maxilar!
Mai multe informații despre: Adenopatii cervicale ganglioni umflati la gat ganglioni inflamati la gat adenopatia submandibulara Ganglioni limfatici mariti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: