Ganglioni mariti descoperiti la ecografie

05-08-2020
Alina Ioan
Nu este medic/terapeut
Alina Ioan
Buna ziua, imi pare bine ca v-am gasit, am o intrebare sunt destul de ingrijorata, poate din experienta voastra ma puteti ajuta.
In urma unei ecografii la glanda tiroida mi s-au descoperit niste ganglioni laterocervicali inflamati, mariti in dimensiune.Adevarul este ca de ceva vreme am simtit in ambele parti niste ganglioni mobili, dar i-am lasat in pace... Am efectuat analize de sange, toate in parametrii, doar ca in gat mi s-a gasit streptococ beta hemolitic A, care de fapt uneori imi face probleme, ma doare gatul destul de des, se usuca, de fapt nu e durere e usturime, tusesc, mi se usuca gura, simptomele trec... apoi iar apar
Infectii la dinti nu stiu sa am, dar am avut ani intregi... momentan nu am avut deci nu cred ca asta este cauza.

unoeri simt o presiune sub ambele urechi, o tensiune, o senzatie de umflat, desi nu am observat sa fiu umflata, care trece..care o pot asocia acelor ganglioni sau spondilozei mele , nici nu mai stiu...

poate acest streptococ beta hemolitic sa duca la inflamarea ganglionilor ? alta cauza nu vad... decat daca doamne fereste nu e ceva grav/.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •