Simptome de sarcina?
Buna. Am avut o tentativa de a face dragoste cu prietena mea care este virgina, neprotejat din pacate, insa nu am ajuns decat sa incerc o penetrare de 3-4 ori, dupa care m-am oprit deoarece avea dureri. Nu am intrat in ea. Nu am ejaculat in apropierea zonei iar ea tocmai fusese pe stop cu cateva zile inainte. Mentionez ca asta sa intamplat pe 20 ianuarie 2014 si pana acum 3 saptamani totul a fost bine si frumos. De aproximativ trei saptamani are impresia ca este insarcinata insa a facut pana cum 3 teste de sarcina si toate au fost negative, a avut de doua ori menstruatie, si a venit la timp. In schimb spune ca ii este putin greata, acum, nu in prima luna si ca simte ca se ingrasa. Imi este putin cam greu sa cred asta. Are un program foarte incarcat si cu mult stres. Ea se gandea ca e posibil sa aiba gastrita si probleme cu tiroida dar acum e confuza si nu mai stie ce sa creada. Am citit mai multe articole pe internet insa ajung sa nu mai stiu ce sa cred. De aceea apelez la acest forum cu medici si cu profesionisti. Credeti ca poate fi insarcinata? E posibil acest lucru? E posibil ca trei teste sa greseasca? Vreau cateva raspunsuri sincere, fara bataie de joc sau luat peste picior va rog! Multumesc!
2 comentarii
Buna Dan, din cele ce le relatezi e extrem de putin probabil sa fie vorba de o sarcina...as spune ca e chiar 100% sigur ca nu e o sarcina daca nu exista si alte aspecte care nu sunt expuse aici. O zi buna si poate nu ar strica sa-i acorzi mai multa atentie prietenei tale in zilele astea :)
dan.dan, pentru linistea ta si a prietenei tale va sfatuiesc ca aceasta sa-si faca niste investigatii: analize de probe biologice si o ecografie abdominala. Nu cred nici eu ca se poate pune in discutie o sarcina, dar prietena poate avea o alta suferinta, iar pentru a inlatura o cauza organica, consider ca asa ar fi corect.
Succes,
Psiholog Liviu Stefan
Succes,
Psiholog Liviu Stefan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4simptome ale sarcinii
- 2off.ce ma fac:|
- 2dupa avort am simptome de sarcina
- 2are simptome de sarcina?
- 2Durata de aparitie a sarcinii?
- 3simptomele sarcinii... test de sarcina negativ
- 4am simptomele de sarcina... oare sunt insarcinata?
- 3de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?
- 5simptome specifice sarcinii
- 5Acestea sunt simptomele unei sarcini?
- 4simptome sarcina?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 4poate fi vorba de sarcina
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 3dureri de burta si stari de voma.. poate sa nu fie cumva insarcinata?
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 3simptome de sarcina?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: