Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
Buna!
De 3 zile imi vine sa vomit incontinuu... acum o ora m-a apucat si durerea de cap si nici nu mi-a venit. Eu am ciclul menstrual destul de mic, dar era regulat (si m-a tinut din intotdeauna doar 2 zile, fara dureri) Imi venea o data la 21-23 de zile. Mi-a venit pe 15 aprilie, pe 6 mai... si acum ar fi trebuit deja sa-mi vina... dar a cam intarziat.
Imi vine sa vomit, sanii sunt tari, acum vreo saptamana m-a durut putin burtica iar acum 4 zile m-a durut doar intr-o singura parte.
Mi-am facut alaltaseara un test de sarcina si a iesit negativ. Vreau sa mai fac unul peste doua zile.
De jumatate de an, noi folosim metoda calendarului: o saptamana dupa si o saptamana inainte. Dar am citit pe niste siteuri ca la un ciclu menstrual mai mic de 23 de zile, perioada fertila este mai devreme. Noi am facut sex nerotejat de pe 6 pana pe 12 mai (mi a venit pe 6) si de pe 21 pana in prezent si in 85% din dati, am avut orgasm simultan. Am citit ca asta e o cale 'sigura' de a ramane insarcinata... dar testul spune ca nu sunt.
O fi vorba de o problema de sanatate sau de o sarcina?
P.s. am 19 ani, nu am luat niciodata anticonceptionale, nu fumez, beau rar, stil de viata sanatos.
De 3 zile imi vine sa vomit incontinuu... acum o ora m-a apucat si durerea de cap si nici nu mi-a venit. Eu am ciclul menstrual destul de mic, dar era regulat (si m-a tinut din intotdeauna doar 2 zile, fara dureri) Imi venea o data la 21-23 de zile. Mi-a venit pe 15 aprilie, pe 6 mai... si acum ar fi trebuit deja sa-mi vina... dar a cam intarziat.
Imi vine sa vomit, sanii sunt tari, acum vreo saptamana m-a durut putin burtica iar acum 4 zile m-a durut doar intr-o singura parte.
Mi-am facut alaltaseara un test de sarcina si a iesit negativ. Vreau sa mai fac unul peste doua zile.
De jumatate de an, noi folosim metoda calendarului: o saptamana dupa si o saptamana inainte. Dar am citit pe niste siteuri ca la un ciclu menstrual mai mic de 23 de zile, perioada fertila este mai devreme. Noi am facut sex nerotejat de pe 6 pana pe 12 mai (mi a venit pe 6) si de pe 21 pana in prezent si in 85% din dati, am avut orgasm simultan. Am citit ca asta e o cale 'sigura' de a ramane insarcinata... dar testul spune ca nu sunt.
O fi vorba de o problema de sanatate sau de o sarcina?
P.s. am 19 ani, nu am luat niciodata anticonceptionale, nu fumez, beau rar, stil de viata sanatos.
2 comentarii
Am uitat sa precizez ca am dureri de spate în partea de jos si ca ma duc des la toaleta...
Al doilea test: 2.06. Negativ.. si inca mi-e rau. ce se intampla cu mine?!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 2pot fi gravida?
- 5Sanse de sarcina nedorita?!
- 5Acestea sunt simptomele unei sarcini?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 1sunt insarcinata ?am nevoie de o parere
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 0Probleme infectie sau sarcina ?
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 1Cand am ramas insarcinata?
- 6Poate fi vorba de sarcina?
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 6Sunt însărcinată?
- 2Sunt însărcinată?
- 3Sunt stresata: un ginecolog isi da seama ca esti insarcinata?
- 1Risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: