Abces dentar
Buna ziua, acum 4 zile a inceput sa ma doara gingia, m-am uitat si era un punct alb, am cautat pe net si am aflat ca acela este un abces dentar, acel abces dentar este deasupra caninului din dreapta, nu am absolut nici o carie, nu ma doare absolut deloc acum... nici cand mananc, nu ma doare deloc dantura si ma spal regulat pe dinti, ce as putea face pentru a scapa de acest abces dentar fara a ajunge la dentist?
1 comentarii
Buna ziua,
Daca intradevar aveti un abces dentar, atunci trebuie sa mergeti la un cabinet stomatologic( abcesele dentare pot fi nedureroase si se pot vindeca APARENT uneori prin drenaj natural ).
Daca in schimb zona respectiva nu este umflata iar pe gingie este o zona albicioasa atunci cel mai probabil aveti o afta dentara iar aceea se poate trata acasa cu, de exemplu, glicerina boraxata aplicata local.
Daca intradevar aveti un abces dentar, atunci trebuie sa mergeti la un cabinet stomatologic( abcesele dentare pot fi nedureroase si se pot vindeca APARENT uneori prin drenaj natural ).
Daca in schimb zona respectiva nu este umflata iar pe gingie este o zona albicioasa atunci cel mai probabil aveti o afta dentara iar aceea se poate trata acasa cu, de exemplu, glicerina boraxata aplicata local.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15abces dupa extractie?
- 11Interventie chirurgicala?
- 3infectie premolar
- 8Radacina fisurata
- 4Extractie masea - absces dentar
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 3diagnostic: abces gingival
- 0Abces maseaua de minte
- 1abces dentar la copil de 3 ani...
- 0Abces la masea
- 3Umflatura a fetei din cauza curentului...
- 7Puroi masea
- 1Umflatura la ureche!!
- 2Abces masea, intrebare antibiotice!
- 2Fistula instabila
- 3Abces care nu dispare
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 5Abces dentar
- 2Abces dentar
Mai multe informații despre: Abcesul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: