Abces dentar
Buna ziua, acum 4 zile a inceput sa ma doara gingia, m-am uitat si era un punct alb, am cautat pe net si am aflat ca acela este un abces dentar, acel abces dentar este deasupra caninului din dreapta, nu am absolut nici o carie, nu ma doare absolut deloc acum... nici cand mananc, nu ma doare deloc dantura si ma spal regulat pe dinti, ce as putea face pentru a scapa de acest abces dentar fara a ajunge la dentist?
1 comentarii
Buna ziua,
Daca intradevar aveti un abces dentar, atunci trebuie sa mergeti la un cabinet stomatologic( abcesele dentare pot fi nedureroase si se pot vindeca APARENT uneori prin drenaj natural ).
Daca in schimb zona respectiva nu este umflata iar pe gingie este o zona albicioasa atunci cel mai probabil aveti o afta dentara iar aceea se poate trata acasa cu, de exemplu, glicerina boraxata aplicata local.
Daca intradevar aveti un abces dentar, atunci trebuie sa mergeti la un cabinet stomatologic( abcesele dentare pot fi nedureroase si se pot vindeca APARENT uneori prin drenaj natural ).
Daca in schimb zona respectiva nu este umflata iar pe gingie este o zona albicioasa atunci cel mai probabil aveti o afta dentara iar aceea se poate trata acasa cu, de exemplu, glicerina boraxata aplicata local.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
- 7Abces dentar
- 4nu vad rezultate la abcesul dentar
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 3imi ies tot felul de abcese pe gingii si trec de la sine
- 0Abces maseaua de minte
- 3Se poate face abces la o masea din cauza hipertensiunii?
- 7Puroi masea
- 3puroi lângă meseaua cu coroana
- 2Sarcina masea cu puroi si sarcina
- 3umflatura
- 1Puroi pe gingie - recurenţă săptămânală !
- 3Besica la ultima masea din dreapta, spre gat!
- 1Durere incisiv central
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 2puroi la gingie
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 2Puroi la dinti dupa o lucrare
- 1Eliminare abces
- 0Abces dentar in sarcina
Mai multe informații despre: Abcesul dentar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: