A luat cineva haloperidol?
Fiecare pe forum isi da cu parerea.
Eu as termina Terapia florala Bach, sa ii dau o sansa si apoi as incepe tratamentul doctorului incepand cu doze mici ca sa vad daca sunt alergica sau nu la medicamente.
Daca nu va merg va prezentati la dr sa va dea altceva. Daca lui Spitominul o sa i se para adecvat, o sa va dea spitomin. Uneori doctorii accepta sugestiile pacientilor.
Eu as termina Terapia florala Bach, sa ii dau o sansa si apoi as incepe tratamentul doctorului incepand cu doze mici ca sa vad daca sunt alergica sau nu la medicamente.
Daca nu va merg va prezentati la dr sa va dea altceva. Daca lui Spitominul o sa i se para adecvat, o sa va dea spitomin. Uneori doctorii accepta sugestiile pacientilor.
2
Sunt zeci de simptome de anxietate. Dv ati luat la rand articolele despre anxietate si considerati ca nu aveti nici macar o parte din acele simptome.
Sunt zeci de simptome de anxietate. Dv ati luat la rand articolele despre anxietate si considerati ca nu aveti nici macar o parte din acele simptome.
Fiecare isi da cu parerea, eu ma gandesc si iau o decizie o sa vad pana la urma, sunt simptome de anxietate dar la fel de bine aceste simptome corespund si altor boli, de ex ameteala poate fi si de la spondiloza pe care o am sau de la anxietate, mai am o saptamana din terapia bach si apoi iau o decizie.oricum o sa scriu ce am facut
Dupa terapia Bach va urma noua medicina germanica probabil, care este ff eficienta mai ales in cancere ! Toti pacientii care s-au tratat cu asa ceva s-au vindecat, puteti sa-i vizitati la morminte si o sa vedeti ca nu se mai plang de nimic !
Stimabila lasati prostiile florale din zeama de corcodus ultradiluata (Mimulus), astea sunt niste remedii extrem de fine pentru STARI de moment si cam atat ! Iar daca ati baut o gura de infuzie de Coffea Arabica :) s-a dus naibii tot efectul !
Mai bine beti zilnic un litru de ceai calmant (tei, lavanda..) cu niste tincturi adaugate si rezultatul va fi vizibil ! Nu va mai imbatati cu apa rece strecurata ! :)
Stimabila lasati prostiile florale din zeama de corcodus ultradiluata (Mimulus), astea sunt niste remedii extrem de fine pentru STARI de moment si cam atat ! Iar daca ati baut o gura de infuzie de Coffea Arabica :) s-a dus naibii tot efectul !
Mai bine beti zilnic un litru de ceai calmant (tei, lavanda..) cu niste tincturi adaugate si rezultatul va fi vizibil ! Nu va mai imbatati cu apa rece strecurata ! :)
As vrea sa va spun ca inca nu am luat haloperidol in caz ca va întrebati daca lam luat.Oricum va multumesc tuturor ca va pasa si încercări sa ma ajutati, o sa va tin la curent.
Pai o parere ar fi valabila, si anume sa se duca la medic si sa discute despre un tratament pentru anxietate, poate sa discute despre spitomin dat fiind ca este cel mai inofensiv si e f bun pentru anxietate, nu de alta dar unii medici dau altele mai nasoale care nu prea ar trebui sa inceapa cu acelea pana nu-l testeaza pe acesta.
Alea se dau dupa ce asta nu merge.
Si multi medici nu-l dau si nu se stie de ce, incepe sa-si faca efect cam dupa 3 saptamani de luat zilnic doza de 30 mg/zi si poate fi luat a la long, nu da dependenta, nici toleranta deci nu iei mai mult pentru acelasi efect, nu are efectele secundare mai nasoale ca antidepresivele.
Nu conteaza simptomele de anxietate, e anxietate si se va trata.
Alea se dau dupa ce asta nu merge.
Si multi medici nu-l dau si nu se stie de ce, incepe sa-si faca efect cam dupa 3 saptamani de luat zilnic doza de 30 mg/zi si poate fi luat a la long, nu da dependenta, nici toleranta deci nu iei mai mult pentru acelasi efect, nu are efectele secundare mai nasoale ca antidepresivele.
Nu conteaza simptomele de anxietate, e anxietate si se va trata.
Ma apucase si pe mine o anxietate usoara. Am inceput sa iau Spitomin, 5 mg la pranz, 5 mg seara. E bun ! Nu mi-a dat efecte secundare.
Mersi, Costy !
Mersi, Costy !
Pai eu abia am fost la medic am programare din nou peste 1 luna nu pot sa ma duc peste dr sa mi le schimbe plus ca eu sunt mai timidă de felul meu.si daca tot sunteti asa de amabil : stiti cumva dak fac un rmn se vede nivelul de serotonina?
Nu exista analize pentru serotonina legata de anxietate.
Faceti Test Anxietate, Test Depresie pe net. In afara de interviul medicului alte teste nu exista.
Faceti Test Anxietate, Test Depresie pe net. In afara de interviul medicului alte teste nu exista.
Dr meu nu ma intrebat nimic doar ce iam spus eu atat.Multumesc Clara
Din nefericire alte analize de sange sau imagistine nu exista.
In anxietate se deregleaza sistemul limbic situat in creier si emisia de neurotransmitatori produsi de creier si de neuroni. Neuronii sunt insirati in corp asemenea unei plase de paianjen. Unii neuroni au un metru lungime. Legaturile dintre neuroni se fac cu ajutorul neurotransmitatorilor: serotonina, noradrenalina, epinefrina etc. Daca ei nu sunt secretati in cantitate normala apar zecile de simptome aferente anxietatii si depresiei. Nu au din ce sa faca analiza.
Nu se poate taia carnea sa analizeze neurotransmitatorii.
Faptul ca ai anxietate ti-l va demonstra antidepresivul care te va face sa te simti normal.
Daca nu iei, bati pasul pe loc. Trebuie sa actionezi. Terapia florala Bach e apa de ploaie. Si naturistele sunt mai bune decat Terapia florala.
Ia un sfert din pastila de ad pe care ti-a dat-o medicul si mergi mai departe.
In anxietate se deregleaza sistemul limbic situat in creier si emisia de neurotransmitatori produsi de creier si de neuroni. Neuronii sunt insirati in corp asemenea unei plase de paianjen. Unii neuroni au un metru lungime. Legaturile dintre neuroni se fac cu ajutorul neurotransmitatorilor: serotonina, noradrenalina, epinefrina etc. Daca ei nu sunt secretati in cantitate normala apar zecile de simptome aferente anxietatii si depresiei. Nu au din ce sa faca analiza.
Nu se poate taia carnea sa analizeze neurotransmitatorii.
Faptul ca ai anxietate ti-l va demonstra antidepresivul care te va face sa te simti normal.
Daca nu iei, bati pasul pe loc. Trebuie sa actionezi. Terapia florala Bach e apa de ploaie. Si naturistele sunt mai bune decat Terapia florala.
Ia un sfert din pastila de ad pe care ti-a dat-o medicul si mergi mai departe.
Duloxetina aia la unii face bine, la altii amplifica anxietatea intrucat stimuleaza si Noradrenalina, poate o fi mai mult bun ca antidepresiv la cei ce au noradrenalina down si n-au energie, insa e bun si pe anxietate la unii, plus ca poate avea un efect secundar nasol pe sex si anume ca poate scade libidoul la unii.
Haloperidolul se da in doze mici pentru anxietate, este adevarat, mergi cu acest tratament mai departe macar o luna si vezi cum te simti, daca te simti bine continui.
Ne tii la curent cu, cum te simti. Si Haloperidolul poate scadea libidoul.
Banuiesc ca ti-a dat o duloexetina de 30 mg/zi.
Daca nu, treci pe Spitomin dupa ce vorbesti cu medicul dupa o luna, ala se ia doar el in doza de 30 mg/zi si nimic altceva, asta nu taie nici libido, nici nimic.
Sunt tare curios daca Duloxetina iti amplifica anxietatea si agitatia sau nu, in cateva zile ai sa afli.
Haloperidolul se da in doze mici pentru anxietate, este adevarat, mergi cu acest tratament mai departe macar o luna si vezi cum te simti, daca te simti bine continui.
Ne tii la curent cu, cum te simti. Si Haloperidolul poate scadea libidoul.
Banuiesc ca ti-a dat o duloexetina de 30 mg/zi.
Daca nu, treci pe Spitomin dupa ce vorbesti cu medicul dupa o luna, ala se ia doar el in doza de 30 mg/zi si nimic altceva, asta nu taie nici libido, nici nimic.
Sunt tare curios daca Duloxetina iti amplifica anxietatea si agitatia sau nu, in cateva zile ai sa afli.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3135Medicamente antidepresive?
- 12anxietate si atacuri de panica
- 8tratament naturist homeopat pentru anxietate?
- 4Anxietate generalizata, metode de tratament, usile marcate cu exit
- 7Atacuri de panica fobie anxietate?
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 6Boala psihică- nu stiu ce este
- 44Grup Suport pentru Anxietate si Depresie
- 3Seroxat ! Folosește cineva ? Cât de eficient este ?
- 30Leponex.
- 5Piracetam+medicatie psihotropa?
- 10Ma poate ajuta cineva? nu mi se mai scoala penisul ca inainte si nici ejacularea nu mai e ca inainte
- 2Anxietate generalizata
- 1Frica de sindromul serotoninic
- 13Anxietate fara raspuns la tratament
- 12Anxietatea revine?
- 1Pastilele psihiatrice afectează ficatul?Am ceva grav la ficat?
- 0Anxietate remedii
- 2Comprimatele Uniquet de 50 mg își fac efectul pt somn înjumătățite?
Mai multe informații despre: Anxietatea anxioliticele medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: