Cum influenţează banii sănătatea mintală conform cercetătorilor?

©

Autor:

Cum influenţează banii sănătatea mintală conform cercetătorilor?
Uneori unele investiţii nu sunt cea mai bună variantă pentru un trai mai avantajos din punct de vedere financiar, şi mai nou, nici mintal. Se pare că relaţia dintre starea economică a oamenilor şi cea mintală este foarte strânsă, conform unor cercetări amănunţite pe acest subiect.

Problema de faţă nu poate fi pusă la îndoială, căci într-adevăr, cine nu se lupta cu stresul, anxietatea şi nopţi nedormite atunci când ştie că datoriile sunt din ce în ce mai multe? Ar trebui ca cele mai bune investiţii să fie realizate conform unei teorii de business, că rezultatul să fie unul pozitiv, însă, multe persoane aleg să investească şi să se îndatoreze, în cele din urmă, că în final să se lupte cu o largă lista de datorii.

Este nevoie de nişte idei de investiţii sigure şi care să garanteze linişte în primul rând. Totuşi, care este efectul nociv al relaţiei bani-minte pentru oameni?

Investiţii fără teorie, rezultă o bătaie de cap la propriu

O mare greşeală pe care o comit oamenii este aceea că aleg să investească în lucruri ce nu îi ajută, dar şi la momentul nepotrivit. Financer.com recomanda un echilibru între momentul achiziţiei şi lucrul ce urmează să fie cumpărat. Iar factorul ce poate influenţa acest proces de investiţii este inflaţia. Multe persoane aleg să realizeze un împrumut în banca atunci când indicii de calcul dobânda sunt incerţi, doar pentru a cumpăra nişte lucruri a căror necesitate nu este esenţială. Şi urmează întrebarea, dacă ei ar fi conştienţi că investiţia făcută le-ar aduce doar datorii, rate imense şi multe zile de stres, ar mai fi la fel de dornici să investească? Din lipsă de cunoştinţe în domeniul financiar, oamenii devin victime sigure ale efectelor negative pe care le creează banii puţini.,

Cele mai bune investiţii nu sunt chiar cele mai profitabile

Pe lângă faptul că persoanele în cauză ajung să se lupte cu o rată la bancă, acestea se vor confrunta şi cu o serie de probleme cu sănătatea, mintală în mod special. Lipsa banilor pentru a plăti datoriile conduce la multe simptome drastice în corp şi minte:
  • 46 la sută dintre oamenii care au probleme financiare se lupta cu o anomalie mintală
  • 86 % dintre persoanele care au o problemă mintală şi datorii, confirma că datoriile le înrăutăţesc starea
  • Persoanele care au multe datorii, se confruntă de trei ori mai mult cu gândul sinuciderii

Specialiştii recomanda ca cele mai bune investiţii să fie realizate la momentul potrivit şi conform a ceea ce spun consultaţii financiari şi asta doar pentru a evita o situaţie drastică pentru minte. Ceea ce pot cauza datoriile este cu totul dăunător pentru organismul multor oameni.

Idei de investiţii sau doar probleme asigurate?

Este o linie fină între acele idei de investiţii pe care publicul le consideră bune şi problemele pe care de fapt le-ar cauza. Nu toate ideile de afaceri aduc profit, său asigură un trai mai bun, sau sunt cea mai bună achiziţie, pentru că se poate întâmpla că oamenii respectivi să ajungă la:
  • Depresie
  • Anxietate
  • Somn neregulat
  • Apetit scăzut
  • Dureri de cap

Toate acestea sunt cauze ale unor datorii ce îşi spun cuvântul. Astfel, nu este relaţia bani-minte foarte strânsă? Nu sunt ele dăunătoare dacă nu sunt gestionate corespunzător?

Data actualizare: 16-12-2022 | creare: 16-12-2022 | Vizite: 462
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!

Alte articole din aceeași secțiune: