Xanax si Paluzetil

Buna seara!
De doua luni iau tratament impotriva anxietatii si depresiei cu Xanax (Alprazolam) si Paluxetil (Paroxetina). Totul merge cat de cat doar ca m-am imbolnavit foarte tare, am febra, frisoane, dureri musculare. As vrea sa iau ceva pentru raceala, Nurofen sau Coldrex sau asa ceva, dar mi-e frica sa nu dea o reactie adversa cu celelalte medicamente.
Astept sfaturi si va multumesc anticipat!
Ioana
De doua luni iau tratament impotriva anxietatii si depresiei cu Xanax (Alprazolam) si Paluxetil (Paroxetina). Totul merge cat de cat doar ca m-am imbolnavit foarte tare, am febra, frisoane, dureri musculare. As vrea sa iau ceva pentru raceala, Nurofen sau Coldrex sau asa ceva, dar mi-e frica sa nu dea o reactie adversa cu celelalte medicamente.
Astept sfaturi si va multumesc anticipat!
Ioana
7 comentarii

ce reactii are alprazolam, nu este periculos, mi a fost prescrisimpreuna cu rivotril, dar mi e frica sa le iau

Despre rivotril nu stiu, am auzit doar ca e mai puternic decat alprazolamul. Prima data cand am luat alprazolam am simtit o usoara ameteala, dar a trecut dupa o zi. Mai poate aparea somnolenta, dar asta e normal, pana la urma este un sedativ. Deci pe parcursul tratamentului nu apar efecte foarte neplacute, dar trebuie sa il luati exact asa cum va spune medicul si sa nu intrerupeti decat daca va explica exact cum.

nu influienteaza pulsul si tensiunea,.Mie mi le a prescrispe amandoua plus sanval

buna , nu ai nimic daca iei si nurofen sau coldrex chiar daca iei xanax poti sa iei si antibiotic iau si eu xanax de ceva vreme si crede-ma ca am luat tot felu de pastile multa sanatate

Multumesc, Marhila.
Imi faceam griji, dar m-ai linistit.
Multa sanatate!
Imi faceam griji, dar m-ai linistit.
Multa sanatate!

cu placere si multa sanatate cum te mai simti?

Ma simt mai bine, dar inca mai tusesc. Am luat si antibiotic (mi-a scris medicul) si nu au fost reactii adverse!
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 65anxietate-poate impreuna reusim
- 12sunt depresiva de 8 ani
- 5O fi anxietate?
- 1probleme pulmonare din cauza anxietatii?
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 5cum ati scapat de depresie si anxietate?
- 3am des atacuri de panica, stare de panica,.mai mult stari de frica cand plec undeva
- 6Cum scap de depresie?
- 4sindrom anxios depresiv
- 1Colonul iritabil este in stransa legatura cu depresia, anxietatea?
- 24Ameteala, presiune in partea de sus a capului, oboseala, anxietate
- 6durere musculara sau de oase..
- 2Agorafobie
- 4Depresie
- 5Cola
- 4Prozacul
- 5Inima se opreste pentru o secunda noaptea
- 21Trăiesc ca să nu mor?! Caut prieten de suferinta
- 2Renunțare tratament
- 15Depresie severa 1 an
Mai multe informații despre: Anxietatea Depresia Antidepresivele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Depresia postpartum (postnatală)
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Depresia
- Ciclotimia - tulburarea ciclotimică
- Anxietatea de sănătate
- Atacul de panică în sarcină
- Sindromul depresiv major - schimbările patologice de la nivel cerebral
- Antidepresivele - efecte reale sau placebo?
- Anxietatea și alimentația
- Efecte secundare ale antidepresivelor
- Ce impact au medicamentele psihotrope asupra sănătății fizice?
- Anxietate
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: