Prozacul
De ce era asa renumit in lume inainte antidepresivul Prozac?Stiu ca i se zicea pilula fericirii.Acum de ce nu prea mai este?Stiu ca se prescria in masa, Prozacul, multi erau chiar disperati dupa el.Ce se intampla atunci de era asa de renumit?
Si eu iau Prozac pentru TOC, e ok cu el dar nu e cinestiece.De ce a fost asa celebru Prozacul pe timpuri si de ce acum nu mai este?
Si inca o intrebare:eu iau originalul Prozac si sunt orodispersabile-asa scrie si oare le iau bine?Le inghit cu apa ca o pastila normala, am vazut ca altii le dizolva in apa sau le topesc pe limba.Cum este mai bine?Daca scrie orodispersabile cum sa le iau?E vorba de alea de la Eli Lilly.
Si de unde celebritatea Prozacului?
Si eu iau Prozac pentru TOC, e ok cu el dar nu e cinestiece.De ce a fost asa celebru Prozacul pe timpuri si de ce acum nu mai este?
Si inca o intrebare:eu iau originalul Prozac si sunt orodispersabile-asa scrie si oare le iau bine?Le inghit cu apa ca o pastila normala, am vazut ca altii le dizolva in apa sau le topesc pe limba.Cum este mai bine?Daca scrie orodispersabile cum sa le iau?E vorba de alea de la Eli Lilly.
Si de unde celebritatea Prozacului?
4 comentarii
Depresia reprezintă tristete daca iei antidepresive dispare tristețea și ești fericit
WTF, ce explicatie de doi lei... Esti fericit pe dracu daca iei antidepresive... :)) Prozacul era renumit candva, datorita milioanelor de dolari pe care Big Pharma le pompa pe atunci in Marketing-ul acestui medicament. E la mintea cocosului...
Pt psihotici nu exista argument logic si evidenta ! Ca nu functioneaza la toata lumea acelasi medicament asta se poate spune sau ca unele beneficiaza de reclama mai mare decat altele ! Dar ca toata clasa de medicamente este nula asta este psihoza pura !
Domnule doctor, cu tot respectul, il declar urgenta psihiatrica pe colegul de forum ! :)
Domnule doctor, cu tot respectul, il declar urgenta psihiatrica pe colegul de forum ! :)
@Steve eu nu pun diagnostice aici, incerc sa dau sfaturi gratuit cine ține cont de ele ok cine nu asta e.Fiecare este liber să facă ce dorește mediul virtual este liber pentru orice ținând cont că marea majoritate se afla sub protecția anonimatului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Xanax are aceleasi efecte ca si consumul de droguri sau metadona?
- 50depresia si anti-depresivele
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 11voi scapa vreodata de atacurile de panica?
- 6nervozitate, irascibilitate, sensibilitate iesita din comun; diagnostic:tulburare anxios-depresiva
- 7VALDOXAN - foloseste cineva?
- 7paxil sau cipralex? care e mai bine tolerat?
- 9Probleme depresie escitalopram
- 1coaxil si prozac
- 5Cum diminuam efectul prea puternic al antidepresivelor?
- 15Nu isi fac efectul antidepresivele!!!
- 9Trittico imi provoaca insomnii-nu ma pot obisnuii cu nici un antidepresiv
- 4Antidepresive
- 2Care e cel mai bun antidepresiv pentru TOC?
- 0Insomnie antidepresiv
- 9Un antidepresiv bun stie cineva?
- 3Cipralex pentru Toc
- 6Reducere doza/renuntare la Cipralex
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 1Priapism de la sertralină
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: