Prozacul

07-07-2018
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
De ce era asa renumit in lume inainte antidepresivul Prozac?Stiu ca i se zicea pilula fericirii.Acum de ce nu prea mai este?Stiu ca se prescria in masa, Prozacul, multi erau chiar disperati dupa el.Ce se intampla atunci de era asa de renumit?
Si eu iau Prozac pentru TOC, e ok cu el dar nu e cinestiece.De ce a fost asa celebru Prozacul pe timpuri si de ce acum nu mai este?
Si inca o intrebare:eu iau originalul Prozac si sunt orodispersabile-asa scrie si oare le iau bine?Le inghit cu apa ca o pastila normala, am vazut ca altii le dizolva in apa sau le topesc pe limba.Cum este mai bine?Daca scrie orodispersabile cum sa le iau?E vorba de alea de la Eli Lilly.
Si de unde celebritatea Prozacului?
4 comentarii
0
07-07-2018, ora 18:02
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Depresia reprezintă tristete daca iei antidepresive dispare tristețea și ești fericit
0
07-07-2018, ora 19:27
david90
Nu este medic/terapeut
david90
WTF, ce explicatie de doi lei... Esti fericit pe dracu daca iei antidepresive... :)) Prozacul era renumit candva, datorita milioanelor de dolari pe care Big Pharma le pompa pe atunci in Marketing-ul acestui medicament. E la mintea cocosului...
0
08-07-2018, ora 22:45
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Pt psihotici nu exista argument logic si evidenta ! Ca nu functioneaza la toata lumea acelasi medicament asta se poate spune sau ca unele beneficiaza de reclama mai mare decat altele ! Dar ca toata clasa de medicamente este nula asta este psihoza pura !
Domnule doctor, cu tot respectul, il declar urgenta psihiatrica pe colegul de forum ! :)
0
09-07-2018, ora 18:08
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
@Steve eu nu pun diagnostice aici, incerc sa dau sfaturi gratuit cine ține cont de ele ok cine nu asta e.Fiecare este liber să facă ce dorește mediul virtual este liber pentru orice ținând cont că marea majoritate se afla sub protecția anonimatului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul