vrem sa avem un copil!ce ar trebui sa fac inainte
buna am 21 de ani si in 25 octombrie ma casatoresc cu iubitul vietii mele, am vrea sa facem un copil si nu stim ce masuri ar trebui sa luam, amandoi suntem fumatorii si vrem sa ne lasam de fumat (ce riscuri ne asumam daca nu reusim?), pe langa asta stim ca ar trebui sa iau sau sa luam ceva tratament inainte de conceptie dar nu stim despre ce tratament e vorba.tin sa precizez ca sunt anemica si sufar de depresie.ce sa facem pt a naste un copil sanatos...va rog ajutati-ne,
va multumesc anticipat
va multumesc anticipat
3 comentarii
urmati vreun tratament in momentul de fata?
da acum trebuie sa ma tratez de reumatism, pot spune ca sunt cu sistemu iminitar cam la pamant.
Din propria experienta as sugera administrarea acidului folic si o serie de analize pe care medicul de familie vi le va sugera, atat dvs. cat si sotului.
In ceea ce priveste depresia...e important ca pe parcursul sarcinii sa aveti o dispozitie buna, mai ales in primele 3 luni. Conceperea unui copil poate fi un tratament excelent pentru depresie. In primele luni de sarcina, desi apar unele indispozitii, greturi si neplaceri, se instaleaza o stare unica si extrem de placuta. Personal primeam complimente de la toata lumea deoarece aratam foarte bine, pielea imi stralucea si am scapat de o boala de piele (incurabila): psoriazis. Copilasul din pantecele meu a facut minuni, mi-a adus o stare de spirit exceptionala.
Sanatate multa si nu uitati de vitamine si analize chiar inainte de concepere.
In ceea ce priveste depresia...e important ca pe parcursul sarcinii sa aveti o dispozitie buna, mai ales in primele 3 luni. Conceperea unui copil poate fi un tratament excelent pentru depresie. In primele luni de sarcina, desi apar unele indispozitii, greturi si neplaceri, se instaleaza o stare unica si extrem de placuta. Personal primeam complimente de la toata lumea deoarece aratam foarte bine, pielea imi stralucea si am scapat de o boala de piele (incurabila): psoriazis. Copilasul din pantecele meu a facut minuni, mi-a adus o stare de spirit exceptionala.
Sanatate multa si nu uitati de vitamine si analize chiar inainte de concepere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nu folosesc metode anticonceptionale. as vrea sa stiu de ce nu pot ramane insarcinata.
- 2vreau un copil?
- 2spuneti-mi daca se mai poate sau nu sa avem un copil
- 3nisip la rinichi si sarcina
- 3si eu vreau un copil
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 7de 5 ani incerc sa raman insarcinata...help
- 9ce analize sa fac pentru a verifica daca pot face copii?
- 4vrem un copil
- 3Si eu vreau un copil
- 3Nu pot ramane insarcinata
- 4de ce nu ramin insarcinata
- 15vreau un bebe
- 4Vreau un copil
- 4ciclu neregulat dupa anticonceptionale
- 1vreau un copil
- 10imi doresc mult un copil
- 6nu raman gravida de ce?
- 2Vreau sa raman insarcinata !!!
- 2vreau sa raman insarcinata