lipsa testiculelor
eu si sotul meu ne dorim un bebe, dar nu stiu daca vom putea fi binecuvantati cu aceasta minune deoarece exista o problema...sotului meu ii lipsesc testiculele (asa s-a nascut) nu am fost la nici un medic deoarece nu stim cui trebuie sa ne adresam si cum ar trebui sa procedam..astept un raspuns din partea dumneavoastra!!!! Va multumim din inima si orice saft este bine venit...
6 comentarii
in prima faza pentru clarificarea situatiei nu ar strica ca sotul Dvs sa se prezinta la un urolog pentru un examen fizic
In primul rand mergeti la medic si acesta este cel mai in masura sa va dea o solutie.
Eu din cate am vazut prin emisiuni medicale cred dar nu sunt sigur ca sperma se creeaza undeva in abdomen stanga parca la circa 10-20cm de bazin( am vazut o emisiune de constructie u unui penis la scimbare de sex si atunci au aratat ceva de genul asta aratau cum este normal si cum vor proceda ei), dar nu sunt medic.
Eu din cate am vazut prin emisiuni medicale cred dar nu sunt sigur ca sperma se creeaza undeva in abdomen stanga parca la circa 10-20cm de bazin( am vazut o emisiune de constructie u unui penis la scimbare de sex si atunci au aratat ceva de genul asta aratau cum este normal si cum vor proceda ei), dar nu sunt medic.
Daca sotul nu ar avea testicule, atunci nu ar fi putut sa aiba erectie si nici sa intretina un act sexual dpdv fzic.
In cazul in care voi aveti viata sexuala dar testiculele nu sunt vizible, atunci sotul are testicule, dar nu sunt coborate, iar acest lucru NU ii afecteaza fertilitatea.
Repet, daca nu ar fi avut testicule, atunci viata sexuala a sotului ar fi fost total psihizata, si nicidecum si fizica.
In cazul in care voi aveti viata sexuala dar testiculele nu sunt vizible, atunci sotul are testicule, dar nu sunt coborate, iar acest lucru NU ii afecteaza fertilitatea.
Repet, daca nu ar fi avut testicule, atunci viata sexuala a sotului ar fi fost total psihizata, si nicidecum si fizica.
nu sunt coborate, imi cer scuze Dna Otilia pentru ca nu m-am exprimat corect, deci aceasta nu poate fi o cauza a infertilitatii??!! mentionez ca avem o viata sexuala normala...
Exista posibilitatea ca fertilitatea sa fie afectata insa nu e o regula. Aveti toate sansele sa ramai insarcinata. Succes!
problema majora cu testicolele necoborate este ca
1 in abdomen sunt la o temperatura prea mare pentru a produce spermatozoizi
2 in cam 10% din cazuri se malignizeaza
de acea am zis sa cautati un urolog
1 in abdomen sunt la o temperatura prea mare pentru a produce spermatozoizi
2 in cam 10% din cazuri se malignizeaza
de acea am zis sa cautati un urolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2testicole de marimi diferite
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 38iritatie pe scrot
- 3Help! testicole mi s-au micsorat...
- 3Vreau bebelus!
- 6Am observat ca testiculul drept este mai ridicat decat cel stang
- 5testicol foarte mare si foarte tare
- 3DURERI de rinichi testicule
- 5miscari ale testiculelor
- 0problema testicul!
- 3sunt operata de peritonita, mai pot ca sa raman insarcinata?
- 6Testiculi flotanti
- 4testicul mai mic
- 14testicule umflate si o usoara durere la cel stang
- 4Vreau bebe
- 0probleme testiculare
- 2probleme testicul
- 3Testicule "miscatoare" + senzatie ciudata.
- 2Marimea testiculelor + poze
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina Testiculele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anomalii ale funcției testiculare la adult
- Epididimita
- Ectopia testiculară (testiculul necoborât)
- Criptorhidia
- Hidrocel
- Torsiune testiculara
- Varicocel
- Spermatocel
- Orhita (inflamatia testiculului)
- Tumorile testiculare (cancerul de testicul)
- Mâncărime scrot (prurit scrotal, mâncărime testicole) - cauze și tratament
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: