dupa ce am renuntat la anticonceptionale am inceput sa ma ingras
Buna ziua!
Nu stiu sigur daca problema mea se incadreaza aici, dar sper sa nu gresesc. Am 23 de ani si am facut sport de performanta 11 ani, pana la varsta de 19 ani. De cand m-am lasat si pana la 21 ani, am luat doar vreo 2, 3 kg, si ma mentineam numa bine.
Pana cand am inceput sa iau anticonceptionale. Am luat un an de zile, timp in care nu m-am ingrasat deloc. Dupa ce le-am lasat si pana in ziua de azi, (10 luni) m-am ingrasat 15 kg. Pur si simplu, mananc la fel ca dintotdeauna, cat de sanatos pot, dar ma ingras cat vad cu ochii si parca nu ma mai opresc
Sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac. Nici cu sport, nici cu mancat mai putin nu merge. Si tot de atunci, apetitul sexual a scazut foarte mult.
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Va multumesc si o zi cat mai buna!
Nu stiu sigur daca problema mea se incadreaza aici, dar sper sa nu gresesc. Am 23 de ani si am facut sport de performanta 11 ani, pana la varsta de 19 ani. De cand m-am lasat si pana la 21 ani, am luat doar vreo 2, 3 kg, si ma mentineam numa bine.
Pana cand am inceput sa iau anticonceptionale. Am luat un an de zile, timp in care nu m-am ingrasat deloc. Dupa ce le-am lasat si pana in ziua de azi, (10 luni) m-am ingrasat 15 kg. Pur si simplu, mananc la fel ca dintotdeauna, cat de sanatos pot, dar ma ingras cat vad cu ochii si parca nu ma mai opresc
Sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac. Nici cu sport, nici cu mancat mai putin nu merge. Si tot de atunci, apetitul sexual a scazut foarte mult.
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Va multumesc si o zi cat mai buna!
3 comentarii
cel mai bine e sa consulti un doctor, ar putea fi multe cauze...as zice hormonal la tine(am o cunostinta care are cam aceeasi problema) Ai contactat doctorul care ti-a dat anticonceptionalele?
poteincercati alte metode contraceptive. eu am lut anticonceptionale 1 luna siam castigat 8 kg plus o eruptie /bube.
asa ca, fiind si fumatoare, folosesc doar prezervativ.
poate sterilet si prezervativ ar fi protectia ideala...
asa ca, fiind si fumatoare, folosesc doar prezervativ.
poate sterilet si prezervativ ar fi protectia ideala...
Buna, eu banuiesc ca e din cauza hormonilor sau a faptului ca te-ai lasat de sport. Nu cred ca are nici o legatura cu anticonceptionalele. Ai putea poate sa-ti faci niste teste la tiroida.
Sotul meu a facut 15 ani sport de performanta, acum 4 ani s-a lasat si a pus pe el 46 de kg. Acum incearca sa rezolve cu sala, dar de ceva timp nu a dat decat 2 kg jos. Cu regimul alimentar nu a rezolvat nimic.
Sotul meu a facut 15 ani sport de performanta, acum 4 ani s-a lasat si a pus pe el 46 de kg. Acum incearca sa rezolve cu sala, dar de ceva timp nu a dat decat 2 kg jos. Cu regimul alimentar nu a rezolvat nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cum am slabit!
- 3Alimentatie sanatoasa
- 3Va rog sa ma ajutati, vreau sa slabesc
- 4vreau sa slabesc fara sa fac sport
- 3ceaiuri de slabit ajuta la slabire?
- 4epilepsie? cum sa scad in greutate?
- 4nevoie de ajutor. de 2-3 ani ma lupt cu kg in plus
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 40capsula de slabit - fara rezultat
- 5Ce stiti despre medicamentul de slabit Slim Ball-Formula?
- 2cura de slabire - 45 ani
- 3oprirea anticonceptionalelor
- 11slabesc cu otet de mere
- 8Super Slim - afecteaza sanatatea?
- 14probleme de greutate
- 3consultatie nutritionist.. vreau sa slabesc
- 6redresarea cresterii in greutate cauzata de medicamentele psihiatrice
- 5as vrea sa slabesc 10-15 kg
- 0Renuntare la anticonceptionale. Menstruatia intarzie.
- 7Am slabit si simt ca mananc degeaba
Mai multe informații despre: Slabirea renuntarea la anticonceptionale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: