Conflict cu soacra
Bună ziua! Am o poveste lunga de spus nu știu de unde sa încep. Am avut o relație de 2 ani pana sa ma căsătoresc, între timp am rămas însărcinată, așteptând sa vina socri sa fiu ceruta sa oficializam totul. Doar ca planul sa schimbat soacra nu ma mai dorit sa vina pe motiv ca nu vroiam sa locuim împreună, nu a mai venit sa ma ceara, mamei nu i-am reușit sa ii spun de sarcina. Când a aflat a izbucnit un întreg conflict, ma jignea, ma jumulit deși aveam 29 de ani plus soacra. Ajunsesem sa îmi fie rușine sa ies în lume, eram foarte derutata plângeam nu știam ce amploare vor lua lucrurile soțul era las nu știa ce sa facă. În cele din urma mi-am luat inima în piept și iam zis soțului dacă nu vrea sa facem o familie eu îl voi lăsa și îmi voi creste singura copilul. Soacra ma șantajat, amenință că îl va căsători pe sotu cu altcineva, eram sa pierd copilul la cinci luni. Într-un final ne-am mutat cu soțul în chirie și ne-am căsătorit pe ascuns. Am luat aceasta decizie deoarece era vorba de acte. Plus eram însărcinată soacra îl chema într-una pe soț acasă sa mănânce eu săracă mam chinuit sa fac cumpărături mâncare pana în ultima zi în care am născut cu picioarele unflat vai de steaua mea. Sa născut copilul ia luat toți bani soțului. Am rămas pe zero efectiv aceasta femeie a încercat cu orice preț sa ma despartă. Bun au trecut 2 ani de la naștere nu ma ajutat deloc cu baiatu a continuat sa se bage. Pana într-o zi când am rugat-o frumos sa facem din nou totul de la zero cum se cuvine omenește, nunta, cununie religioasa, nu a vrut a sărit la cearta plus sa ma pocnească aia a fost cireașa de pe tort și eu am ripostat rauu încât n-ea despărțit soțul altfel nu știu ce ii făceam. Stimați cititori m-ia părut groaznic de rău dar femeia asta ma adus în situația asta ma făcut din om ne om. Nu credeam vreodată ca voi ajunge aici. Din cauza la aceasta femeie ma blestemat mama mea,. Efectiv nu am mai suportat amenințările iei ca ma desparte de sot, jignirile, superioritatea. M-am saturat sa se bage in deciziile noastre. Plus după ce ia luat bani soțului femeia sa mutat în casa noua și noi ne ducem traiul în chirie.
2 comentarii
Nu spuneți ce vârstă are soțul, dar sunt convinsă ca are o vârstă la care trebuie să ia decizii pentru familia lui, neinfluiențat de părinți. Orice hotărâre veți lua e nevoie sa o luați voi doi, pentru că e viata voastră. Nu tu trebuie sa discuți cu soacra, e datoria lui să pună lucrurile la punct.
Ce observ destul de frecvent in cabinet e ca astfel de situatii ajung in cele din urma sa deterioreze de fapt calitatea relatiei de cuplu. Nu stiu cum e in cazul vostru Mely insa daca simti ca e asa poate ca ar fi util sa consultati impreuna un terapeut de cuplu
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13mania persecutiei
- 7sunt confuza...
- 4soacra o problema
- 15Dificultati de relationare cu mama
- 8intre parinti si iubit
- 5mama greseste si nu realizeaza
- 4Am probleme cu mama mea. Nu ma mai inteleg cu ea.
- 7relatia mea - pentru mama este o problema
- 4intre iubita si mama
- 16Intre doua nu te ploua...dar nici bine nu-ti e!
- 6Cum sa comunic cu mama?
- 7Nu ma pot intelege cu parintii mei
- 3implicarea parintilor
- 3Va rog, ajutati-ma! Nu ma mai inteleg cu parintii.
- 13Mama nu accepta relația cu un roman
- 7A venit timpul sa rup relatia cu parintii?
- 15Cearta cu parinti
Mai multe informații despre: relatia cu parintii