in ultimul an m-am ingrasat 10 kg si am facut niste analize
![sasi](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua
in ultimul an m-am ingrasat 10 kg si acum 2 luni am facut analizele pt tiroida TSH, T3, T4 care ai iesit in limite normale.de felul meu sunt o fire nervoasa si fara rabdare.
acum de o saptamana am o sensibilitate mare in gar in zona tiroidei cand respir.tin sa precizez ca nu sunt racita, nu ma doare gatul, nu fumez.
intrebarea mea este daca poate fi ceva la tiroida chiar daca analizele sunt bune?
va multumesc anticipat
sanatate multa
in ultimul an m-am ingrasat 10 kg si acum 2 luni am facut analizele pt tiroida TSH, T3, T4 care ai iesit in limite normale.de felul meu sunt o fire nervoasa si fara rabdare.
acum de o saptamana am o sensibilitate mare in gar in zona tiroidei cand respir.tin sa precizez ca nu sunt racita, nu ma doare gatul, nu fumez.
intrebarea mea este daca poate fi ceva la tiroida chiar daca analizele sunt bune?
va multumesc anticipat
sanatate multa
2 comentarii
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Adevarul este ca si nevrozele, anxietatea, iritabilitatea etc. pot produce diverse manifestari cum ar fi spasme faringiene, crize paroxistice de durere, crize de dispnee, de "lipsa de aer", sau, din contra, crize de hiperpnee, adica de respiratie frecventa, accese de tuse nervoasa, dureri de cap, tremor, ameteli, insomnie etc. etc..Dar aceste manifestari pe care le ai pot fi si expresia unei false eutiroidii adica poate ascunde o forma subclinica de tiroidita. Fa si o ecografie tiroidiana si poti repeta hormonii tiroidieni [ plus calciu, magneziu, glicemie ] la alt laborator.Numai bine!
![OlteanMihaela](/arata_img.php?img=cont_141278.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, numele meu este Oltean Mihaela, am 25 ani, am avut o problema de sanatate care nu i-am dat importanta, am avut o cistia acuta in toata regula, sunt din hunedoara si de 6 luni am umblat la cluj ptr a-mi rezolva aceasta problema, am dat de un conferentiar extrem de bun. Care m-a pus pe picioare aveam foarte mari dureri transpiram, mergeam din 2 in 2 min la toaleta si prin toate astea aveam si cheaguri de sange nefiind la menstruatie. Inainte sa ajung la cluj, aici la hunedoara am luat f multe medicamente ptr cistita care nu au facut decat sa-mi afecteze rinichi. Dupa invesigatile de la cluj, facand, tomograf, papanicolaus, toate posibile, au depistat ca am o nefrita si suspecta de Tbc renal, chiar am facut si o biopsie. E atat de trist, nestiind ca pot ajunge atat de departe din prostia nepasari.
Printre toate astea, nici nu stiu cu cine sa mai vb si ce sa mai fac insa e tot ce-mi doresc un copil. Am o intrebare si v-as ruga din toata inima sa-mi spuneti daca as putea avea o sarcina sau as putea duce o sarcina.
Ideea este ca timp de 2 ani am incercat sa facem un copil si am facut neprotejat si nu ne-am ferit cu absolut nimic si nu am luat niciodata medicamente (anti). - va rog frumos sa=mi raspundeti
Printre toate astea, nici nu stiu cu cine sa mai vb si ce sa mai fac insa e tot ce-mi doresc un copil. Am o intrebare si v-as ruga din toata inima sa-mi spuneti daca as putea avea o sarcina sau as putea duce o sarcina.
Ideea este ca timp de 2 ani am incercat sa facem un copil si am facut neprotejat si nu ne-am ferit cu absolut nimic si nu am luat niciodata medicamente (anti). - va rog frumos sa=mi raspundeti
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4doresc sa iau in greutate cat mai repede, cam 5 kg
- 9Ajutor: e cancer?
- 2valori analize
- 7analize medicale
- 5am 20 ani si fumez... fumez cam mult
- 5anticonceptionale karissa de 2 ani
- 3Nu inteleg cum poate sa se ingrase daca manaca ce mananca si face aproape zilnic sport
- 3tgo si tgp putin marite
- 3O parere
- 4Interpretarea rezultatelor la analize
- 4analize sange depistare cancer
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 6Rog interpretare TGP si TGO
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 11Interpretare analize
- 1vreau sa ma ingras
- 6a fost diagnosticat in urma cu 8 luni cu hepatita B cronica
- 3interpretare analize
- 0interpretare analize
Mai multe informații despre: ingrasarea analizele medicale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: