Vreau sa ma angajez. Am schizofrenie

33 comentarii 1 2
1
16-02-2022, ora 20:05
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nati98, decat sa nu ai nimic, e de dorit si pensia aia daca e omu bolnav, era vb de intre a fi bolnav si sa nu ai nimic si a fi bolnav si sa ai pensia aia.
Bine ca ai renuntat la asta cu munca daca nu esti deloc stabila, nu mai cadea in capcana, nu ti-ai invatat starile ? Ca la o faza din asta pierzi pensia.
Bine ca ti s-a mai diminuat anhedonia.

Stavrio, anhedonia este un simptom mai grav al depresiei de fapt, nu ar fi acelasi lucru chiar, ca depresia poate insemna si suferinta, tristete, anhedonie poti avea si fara sa fi trist si sa suferi, doar ca nu simti placere si atat, desi sincer mie asta mi-ar da depresie instant, adica la mine lipsa totala de bucurie e suferinta.
0
10-03-2022, ora 10:57
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Bună dimineața! Mi-au răspuns cei de la Estuar la e-mailul pe care l-am trimis acum o lună, în ziua în care am și sunat la ei. Mi-au lăsat un număr de telefon la care sa-i pot contacta. Eu însă nu mai vreau să mă angajez, cel puțin deocamdată, nu cred ca sunt în stare sa muncesc și sa am un program zilnic, deoarece am perioade din lună când mă simt chiar foarte rău, eu având și tulburare disforica premenstruala, care îmi afectează foarte tare dispoziția, comportamentul, personalitatea și emotivitatea.
Am și perioade bune, de o săptămână, maxim doua pe lună, dar sunt trecătoare.
Nu sunt în stare sa citesc zilnic cât o persoana de vârsta mea, sa fac treaba prin casa sau sa ma uit la filme constant, ca obosesc foarte tare, d-apoi sa am sarcini stricte de făcut și responsabilități, sa ma trezesc zilnic la aceeași oră și să am de muncit câte 4 ore în fiecare zi, cum ar fi? Plus ca nu vreau sa-mi pierd pensia, mai ales acum, când e atâta nevoie de bani în lumea asta scumpă și săracă.
1
09-04-2022, ora 21:35
med.edu
Nu este medic/terapeut
med.edu
Ieșuiți afară, faceți plimbări sau sport, nu stați tot timpul în casă și nu stați prea mult la televizor, dacă e posibil, nu stați deloc. E greu, imposibil, să stai cu orele la televizor și să nu devii depresiv. Nici filmele descărate de pe internet sau din alte surse nu sunt ceva bun, tot un simulacru de existență cu repercusiuni în consecință
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Exercițiile de aerobic ar putea ajuta persoanele cu schizofrenie
  • Frații persoanelor cu schizofrenie au un risc mai mare pentru același diagnostic
  • Schizofrenia
  • Mutațiile genetice care cresc riscul de schizofrenie
  • Tehnica neurologică ce îmbunătățește performanțele cognitive
  • Vitaminele din complexul B luate împreună cu tratamentul reduc simptomele schizofreniei
  • Primul test fiziologic pentru depresie și schizofrenie
  •