Am o boala psihica si doresc sa iau ceva suplimente pt creier?
Buna ziua,
Sunt schizofrenic iau leponex. Ideea este ca, cu Cebrium si Neurovert pot sa imi recapat aproape in totalitate capcacitatea de memorare si concentrare sunt mult mai ager. As dori sa le iau si sa imi gasesc un loc de munca sa imi castig existenta.
Acuma intrebarea este: Daca iau Neurovert si Cebrium si mai am o trauma sau 2 certuri foarte puternice, pierderea unuia dintre parinti etc. O sa isi scada din eficienta aceste medicamente. Sau ma voi simti mai prost 5-6 luni pana trece evenimentul si apoi puterea creierului va functiune cu Cebrium si Neurovert la nivelul unui om normal fara boala.
Multumesc frumos
Sunt schizofrenic iau leponex. Ideea este ca, cu Cebrium si Neurovert pot sa imi recapat aproape in totalitate capcacitatea de memorare si concentrare sunt mult mai ager. As dori sa le iau si sa imi gasesc un loc de munca sa imi castig existenta.
Acuma intrebarea este: Daca iau Neurovert si Cebrium si mai am o trauma sau 2 certuri foarte puternice, pierderea unuia dintre parinti etc. O sa isi scada din eficienta aceste medicamente. Sau ma voi simti mai prost 5-6 luni pana trece evenimentul si apoi puterea creierului va functiune cu Cebrium si Neurovert la nivelul unui om normal fara boala.
Multumesc frumos
3 comentarii
Buna. O sa va reveniti dupa ceva timp. Incercati sa faceti si cateva sedinte de psihoterapie cu trimitere de la psihiatru.
Pentru concentrare si memorie mai e buna limonada cu miere si lamaie.
Pentru concentrare si memorie mai e buna limonada cu miere si lamaie.
Buna Clara,
Deci si daca am o trauma dupa cateva luni imi pot reveni la normal. Daca cu aceste suplimente am putere de concetrare normala si am o trauma dupa cateva luni de marire a dozei de medicamente si psihoterapie pot cu acele suplimente sa revin la loc cu concentrarea la nivel de om normal?
Un simplu DA sau NU este suficient.
Multumesc
Deci si daca am o trauma dupa cateva luni imi pot reveni la normal. Daca cu aceste suplimente am putere de concetrare normala si am o trauma dupa cateva luni de marire a dozei de medicamente si psihoterapie pot cu acele suplimente sa revin la loc cu concentrarea la nivel de om normal?
Un simplu DA sau NU este suficient.
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sunt necajita ca nu pot munci
- 12Schizofrenia este ereditara?
- 8mi s-a pus dg de schizofrenie afectiva
- 8Episod psihotic
- 1ce evolutii au bolile psihice
- 1Leponex se da doar pacientilor cu schizofrenie?
- 1Schizofrenia este o tulburare psihica naturala
- 3Cu schizofrenie ce pot lucra?
- 1Diagnostic greshit
- 7Astenia de primavara imi cauzeaza un rau puternic!
- 2Ce sa inteleg din asta: "dispensare psihiatrica"?
- 7As dori o informație despre schizofrenie
- 0Medicul medicina muncii schimba programul chiar daca am schizofrenie reziduala fara simptome
- 5Schizofrenie. Aud voci. Sunt de acord cu ele. Ajutor.
- 33Vreau sa ma angajez. Am schizofrenie
- 20Schizofrenie si depresie - se schimba diagnosticul?
- 10Cum se pune diagnosticul de schizofrenie ? Mi-e teama ca daca afla sefu ma concediaza
- 5Moștenire boala psihica
- 0Care e cauza schizofreniei mele?
- 3Schizofrenia duce la pierderea totală a memoriei?
Mai multe informații despre: Schizofrenia suplimente pentru memorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: