Am o boala psihica si doresc sa iau ceva suplimente pt creier?
Buna ziua,
Sunt schizofrenic iau leponex. Ideea este ca, cu Cebrium si Neurovert pot sa imi recapat aproape in totalitate capcacitatea de memorare si concentrare sunt mult mai ager. As dori sa le iau si sa imi gasesc un loc de munca sa imi castig existenta.
Acuma intrebarea este: Daca iau Neurovert si Cebrium si mai am o trauma sau 2 certuri foarte puternice, pierderea unuia dintre parinti etc. O sa isi scada din eficienta aceste medicamente. Sau ma voi simti mai prost 5-6 luni pana trece evenimentul si apoi puterea creierului va functiune cu Cebrium si Neurovert la nivelul unui om normal fara boala.
Multumesc frumos
Sunt schizofrenic iau leponex. Ideea este ca, cu Cebrium si Neurovert pot sa imi recapat aproape in totalitate capcacitatea de memorare si concentrare sunt mult mai ager. As dori sa le iau si sa imi gasesc un loc de munca sa imi castig existenta.
Acuma intrebarea este: Daca iau Neurovert si Cebrium si mai am o trauma sau 2 certuri foarte puternice, pierderea unuia dintre parinti etc. O sa isi scada din eficienta aceste medicamente. Sau ma voi simti mai prost 5-6 luni pana trece evenimentul si apoi puterea creierului va functiune cu Cebrium si Neurovert la nivelul unui om normal fara boala.
Multumesc frumos
3 comentarii
Buna. O sa va reveniti dupa ceva timp. Incercati sa faceti si cateva sedinte de psihoterapie cu trimitere de la psihiatru.
Pentru concentrare si memorie mai e buna limonada cu miere si lamaie.
Pentru concentrare si memorie mai e buna limonada cu miere si lamaie.
Buna Clara,
Deci si daca am o trauma dupa cateva luni imi pot reveni la normal. Daca cu aceste suplimente am putere de concetrare normala si am o trauma dupa cateva luni de marire a dozei de medicamente si psihoterapie pot cu acele suplimente sa revin la loc cu concentrarea la nivel de om normal?
Un simplu DA sau NU este suficient.
Multumesc
Deci si daca am o trauma dupa cateva luni imi pot reveni la normal. Daca cu aceste suplimente am putere de concetrare normala si am o trauma dupa cateva luni de marire a dozei de medicamente si psihoterapie pot cu acele suplimente sa revin la loc cu concentrarea la nivel de om normal?
Un simplu DA sau NU este suficient.
Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 2schizofrenie.nu stiu ce se intampla
- 19Oare se merita sa traiesti fiind schizofrenic!?
- 5Cum sustinem apropiatii diagnosticati cu schizofrenie
- 1schizofrenia ereditara
- 4Episod psihotic acut - poate duce la schizofrenie?
- 16Psihosa indusa? sau Tulburare shizofreniforma?
- 77Zyprexa - efecte adverse pe termen lung
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 7simptome ale schizofreniei sa fie?
- 3Schizofrenie... Psihiatru bun?
- 8Tranzmitere schizofrenie pe fond psihologic??
- 71O frică tribală, o frică ancestrală, o frică totemică, o frică de natură magică, arhaică
- 2Grup Schizofrenie Brasov
- 1Dubla personalitate
- 5Schizofrenie. Aud voci. Sunt de acord cu ele. Ajutor.
- 6Xeplion! am ajuns la 105 kg
- 6După noua lege a pensiilor o sa mai primim pensia de invaliditate daca nu am muncit deloc?
- 6Nu mai am aproape nicio bucurie
Mai multe informații despre: Schizofrenia suplimente pentru memorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: