Dieta sănătoasă ajuta in schizofrenie?
O alimentație sănătoasă ajuta in schizofrenie sau nu influențează cu nimic starea mentala și emoțională?
3 comentarii
intrebarea asta e redundanta... cred ca poti sa-ti raspunzi si singura la intrebare
ce as recomanda celor cu schizofrenie e sa ia supliment de complex de vitamne B.. complexul trebuie sa fie in doza mare de vitamina B. consulta-te cu dr pe directia asta. vezi daca stie ceva de eficienta complexului de vitamina B in tulburarile de schizofrenie. eu gasisem ceva documentatie pe tema asta care arata ca ajuta foarte mult B-urile
asa ca decat sa dai banii pe sucuri si ciocolata, mai bine ii dai pe un complex de B-uri... gasesti pe gnc punct com pucnt ro complex de B-uri in doze mari. doar ca e scump... ti-am trimis pe mail link catre produs... vorbesti cu doctorul tau despre el... e important sa ii arati dozele... ii explici ca sunt studii care arata ca in doze mari, B-urile ajuta si sa-ti zica ce stie despre teoria asta, eventual daca poate fi toxic sa iei o astfel de doza (vazi pe pagina respectiva care sunt dozele [pagina trimisa de mine in mesaj privat])
daca nu-i toxic, nu ai nimic de pierdut, decat un eventual pisu mai scump. incerci cateva luni si vezi cum te simti... 3 luni probabil ca e recomandat...
asa ca decat sa dai banii pe sucuri si ciocolata, mai bine ii dai pe un complex de B-uri... gasesti pe gnc punct com pucnt ro complex de B-uri in doze mari. doar ca e scump... ti-am trimis pe mail link catre produs... vorbesti cu doctorul tau despre el... e important sa ii arati dozele... ii explici ca sunt studii care arata ca in doze mari, B-urile ajuta si sa-ti zica ce stie despre teoria asta, eventual daca poate fi toxic sa iei o astfel de doza (vazi pe pagina respectiva care sunt dozele [pagina trimisa de mine in mesaj privat])
daca nu-i toxic, nu ai nimic de pierdut, decat un eventual pisu mai scump. incerci cateva luni si vezi cum te simti... 3 luni probabil ca e recomandat...
aici sunt comparate dozele de vitamine de la gnc big 150, dar si b-50mg (varianta mai ieftina si doza mai mica ca cealalta), cu dozele maxime permise de ministerul sanatatii din SUA
bit.ly/387y4HJ (e link catre google sheets)
bit.ly/387y4HJ (e link catre google sheets)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10schizofrenie recuperata
- 43Care este diferenta dintre anxio-depresie si schizofrenie?
- 5Sunt necajita ca nu pot munci
- 5Cum sustinem apropiatii diagnosticati cu schizofrenie
- 6boala nasoala - schizofrenie - depresie.. urat
- 14nu prea ma pot impaca cu boala mea!
- 17marijuana mi-a provocat shizofrenie?
- 1Tulburari schizoide - apatia
- 0Schizofrenie
- 2schizofrenie simpla sau tulburare afectiva indusa de o substanta?
- 18Fratele meu sufera de schizofrenie
- 1Intrebare legata de schizofrenie
- 11Caut prietenii...sufar de schizo afectiva
- 33 episoade psihotice - schizofrenie?
- 1Dubla personalitate
- 6Diagnostic gresit??
- 8Autism sau schizo?
- 14Mi-am autoprovocat schizofrenie de la supradoza de Spirulina?
- 3Am nevoie de parerea sincera a unui psiholog va rog sa nu ma injurati sau certati
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: