Vaccin covid - anxietate
Buna ziua, urmeaza sa fac maine prima doza cu moderna, sufar de atacuri de panica si anxietate de f multi ani, iau un xanax doar la nevoie
Deja ma ia panica cand ma gandesc la ziua de maine
Are idee cineva pot lua un xanax inainte de vaccin sau poate interactiona cu el?
Deja ma ia panica cand ma gandesc la ziua de maine
Are idee cineva pot lua un xanax inainte de vaccin sau poate interactiona cu el?
3 comentarii
Eu iau olanzapina si cipralex ptr tulburare psihotica si tulburare de panica si am facut vaccinul pfizer in doua doze
Nu am nicio problema
Poti intreba medicul de familie daca poti lua xanax inainte de vaccin sau daca interactioneaza.
Asta daca nu poti ajunge la medicul psihiatru.
Nu am nicio problema
Poti intreba medicul de familie daca poti lua xanax inainte de vaccin sau daca interactioneaza.
Asta daca nu poti ajunge la medicul psihiatru.
Incearca sa faci un exercițiu inainte de culcare: te relaxezi si îti imaginezi ca in fata ta e un ecran, iar pe ecran ești tu care te vaccinezi. Esti bine, nu ai nici- o reactie adversa. Te feliciți ca esti curajoasă, nu ai emotii, esti bine, dai exemplu si la ceilalți, le explici beneficiile vaccinării. Poti sa- ti imaginezi orice te face sa te simti bine. Faci exercitiul de mai multe ori inainte de culcare, si daca ai timp si dimineată. E important sa gândesti pozitiv, să consideri o oportunitate ca vaccinându-te stai departe de boală. Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 220Sindromul neuroleptic malign cauzat de medicatie
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 2Remotiv sau Rhodiolin
- 2Tratament Serlift
- 2Sertralina - tensiunea arteriala și pulsul scăzute
- 7Tulburare de panica
- 12Seroxat a doua oară
- 13O intrebare, va rog raspundeti
- 1Sertralina
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 25Tratament Coaxil
- 4Xeplion Paliperidonă împreună cu alcool și droguri???
- 1Trevicta - am ajuns la 105 kg. Știe cineva cât timp durează pana scad în greutate?
- 0Tromboza si vaccinul anticovid
- 4O lamurire despre rețete psihiatrice
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 4Anxietate generalizata
- 2Ciclu neregulat sau nu vine deloc
- 12Pt obezitate indusa de medicamentele psihiatrice putem merge la dr diabetolog prin CAS?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice vaccin anti COVID
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: