Voma repetata, doar lichid verzui, amar

Buna ziua.
Ieri am inceput sa ma lovesc de o stare de greata in prima faza, urmata dupa cateva ore de vomitat. Am vomitat de aproximativ 6 ori, doar lichid verzui, amar, fara sa resimt dureri in partea dreapta, poate doar ceva intepaturi. Insa simteam partea dreapta foarte plina, incarcata. De mancat in acea zi, nu am mancat decat un corn de dimineata, insa cu o zi in urma am mancat vinete, pizza si mancare mai “ nesanatoasa”.
Pana la urma am reusit sa ma opresc din vomitata si s a mai calmat treaba.
Sa fie fierea de vina? La fiecare ecograf abdominal facut nu se vedea nicio piatra la fiere, doar faptul ca e fiere lenesa si e septata. Sa fie asta problema?
Ieri am inceput sa ma lovesc de o stare de greata in prima faza, urmata dupa cateva ore de vomitat. Am vomitat de aproximativ 6 ori, doar lichid verzui, amar, fara sa resimt dureri in partea dreapta, poate doar ceva intepaturi. Insa simteam partea dreapta foarte plina, incarcata. De mancat in acea zi, nu am mancat decat un corn de dimineata, insa cu o zi in urma am mancat vinete, pizza si mancare mai “ nesanatoasa”.
Pana la urma am reusit sa ma opresc din vomitata si s a mai calmat treaba.
Sa fie fierea de vina? La fiecare ecograf abdominal facut nu se vedea nicio piatra la fiere, doar faptul ca e fiere lenesa si e septata. Sa fie asta problema?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1vomit dimineata
- 40ameteli
- 3balonari, senzatii de voma, ameteli, somnolenta excesiva
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 4Tot ce maninca, varsa..
- 5diaree frecventa
- 4Ma doare in spatele capului, in partea stanga, ca niste lovituri
- 8stare generala de sanatate instabila
- 7Baietelul meu vomita absolut orice i-as da!
- 0stari de voma
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 3voma +temperatura
- 4Imi vine sa vomit dupa fiecare masa si sunt foarte obosit in ultimul timp...sugestii?
- 5la 2 ore dupa ce am luat logest, am vomitat
- 6Electrocardiograma eronata?
- 4lipsa acuta de fier, nu pot manaca si vomit totul
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 2am dureri abdominale mari dimineata cam 2-3 ore si stari de voma
- 0Copil 2 ani si 9 luni stari de voma
- 0Tratament Sindromul Vomei Ciclice
Mai multe informații despre: Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: