oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
luna trecuta pe 10 aprlie mia venit C M dar decat o zi nu cum imi venea ianinte am avut tari de ameteala stari de voma mi am facut un test de sarcina si aiesit negataiv doar ca luna asta nu mai venit si as manca intruna, ma doare capu am stari de ameteala si sunt si inablonata si mi se pare ac mia mai crescut si burta putin nush eu si sotul meu chair ne am bucura sa fiu insarcinata?
5 comentarii
Un copil este o binecuvantare divina!!!
Este posibil ca testul făcut luna trecută să fi fost făcut prematur. Repetaţi-l acum.
Sfatul meu e sa mai faci un test de sarcina si daca iese si acesta negativ fugi la dr, am patit si eu ca tine si cand ma bucuram mai tare eu si sotul meu ca e bebe mi-a venit... Fugi si mai ia un test si sa imi dai si mie vestea ce-a mare daca e, mult noroc !
Testul de sarcina trebuie sa il faceti la 7-10 zile dupa ce a intarziat menstruatia.
Multa bafta.
Multa bafta.
buna ziua!
AJUTOR M.D.!azi mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ.cm imi lipseste de 4 zile, dar mie nu imi venea la 28 de zile imi venea la 22, 23, 26 de zile.eu am avut un avort spontan in septembrie.nu stiu ce sa fac sa cred in acel test ce l-am facut azi sau nu.pt ca am dureri de cap de vreo 5 zile am dureri de sani, urinari destul de frecvente, pofta de mancare adica imi este foame, nu ca as avea pofta de ceva anume, balonari, somnolente.ce sa cred?sa mai astept sa treaca cel putin 10 zile?acum a trecut doar 4.da-ti-mi un sfat va rog
AJUTOR M.D.!azi mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ.cm imi lipseste de 4 zile, dar mie nu imi venea la 28 de zile imi venea la 22, 23, 26 de zile.eu am avut un avort spontan in septembrie.nu stiu ce sa fac sa cred in acel test ce l-am facut azi sau nu.pt ca am dureri de cap de vreo 5 zile am dureri de sani, urinari destul de frecvente, pofta de mancare adica imi este foame, nu ca as avea pofta de ceva anume, balonari, somnolente.ce sa cred?sa mai astept sa treaca cel putin 10 zile?acum a trecut doar 4.da-ti-mi un sfat va rog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2testele de sarcina
- 1vomit dimineata
- 5vomit dupa ce mananc
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 4teste de sarcina false? urgent!
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 5Mi-a intarziat ciclul 5 saptamani.. se poate sa fiu insarcinata?
- 14mi.e rau.raspuns urgent va rog
- 5senzatia de voma dimineata
- 5Vomit verde
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 0Stare de voma si secretii nazale
- 6Am luat Yasmine si la cateva ore am vomitat
- 3In ultima perioada vomit foarte des in fiecare dimineata si nu numai
- 3Cum procedez daca iau pilule Logest si am vomitat?
- 1Vomit verde
- 4am simptome de sarcina... dar testul mi-a iesit negativ
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 1Exista posibilitatea unei sarcini?
Mai multe informații despre: testul de sarcina Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: