durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma

Scuzati deranjul, dar nu stiu ce sa mai fac.sunt o mamica tanara(20 ani) cu 2 copii (de 7 luni si resp 2 ani si 7luni), si acum o luna am avut o problema... Se pare ca am uitat sa iau o pastila anticonceptionala si sa intamplat exact ce nu vroiam, am ramas insarcinata.nestiind acest lucru, am continuat sa iau anticonceptionalele si incepusem sa ma simt f f f rau...am banuit o sarcina dar testele din farmacii au iesit negative(5 la numar!).mentionez ca din cauza anticon aveam sangerari putine dar deajuns cat sa ma faca sa cred ca e menstruatie. pana in seara de 20 noiembrie.mam dus sa imi fac progamare la ginecolog pt ca banuiam o infectie pt ca aveam menstruatie f putina fata de general.si p drum inapoi spre casa ma luat o ameteala teribila si mam molesit...nu mai puteam sa merg...noroc ca eram cu sotul...ajunsi in sf acasa..mam pus in pat si am adormit. cand mam trezit dimineata, am obs ca avusesem sangerari...miam pus un tampon si am asteptat sa vina seara pt a ajunge la controlul ginecologic. nu am mai ajuns. pana searar nu am mai avut sangerari, iar in momentul in care ma pregateam de plecare am simtit ceva cald...exact ca atunci cand se rupe apa...cand ma uit...ea sange...mam dezbracat si mam pus pe wc. curgea incontinuu.fara oprire.aveam contractii ca la nastere.cheaguri mari cat o nuca si negre,.si sangerare foarte abundenta. 2 ore nu am fost in stare sa ma ridic de pe wc pt ca nu se oprea...deci va imaginati ce tare curgea. la un moment dat, sa oprit brusc.am vrut sa ma ridic(sotul era cu mn in tot aceast timp) sa ma imbrac sa nma duc la spital si am lesinat(am crezut eu) mam trezit la spital..unde doc imi spusese ca fusesem in coma jumatate de ora ajunsa cu tensiunea 2 si avortasem acasa un bebe de aprox 3 luni. mia facut anestezie generala...fde ce, nu stiu, si ma chirotat c mai ramasese. au vrut sa imi puna sange pt k pierdusem peste 3L de sange dar nu aveau rh negativ.si nu miau mai pus decat 2-3 perfuziii.a doua zi miau dat drumul acasa
Ajunsa acasa am facut tratament cu Amoxacilina, Extraveral, Artotrechsi anticonceptionalele, timp de 2 sapt. de la acel accident miam revenit anemic.adica am pus sangele la loc.dar am ramas cu dureri acute de cap, de ochi, stari de voma si lipsa poftei de mancare.uneori cand m dureri insuportabile de cap, ma si molesesc nu mai sunt in stare sa stau pe picioarele mele... nu mai suport acest chin...zi de zi dureri peste dureri...va rog ajutati-ma.nu am bani sa beneficiez de un control medical...alocatia copiilor este sursa noastra de venit si se duce toata pe facuri si c mai ramane pe mancare si gradinita.va rog mult! macar un sfat. multumesc anticipat.si din nou scuze de deranj!
Ajunsa acasa am facut tratament cu Amoxacilina, Extraveral, Artotrechsi anticonceptionalele, timp de 2 sapt. de la acel accident miam revenit anemic.adica am pus sangele la loc.dar am ramas cu dureri acute de cap, de ochi, stari de voma si lipsa poftei de mancare.uneori cand m dureri insuportabile de cap, ma si molesesc nu mai sunt in stare sa stau pe picioarele mele... nu mai suport acest chin...zi de zi dureri peste dureri...va rog ajutati-ma.nu am bani sa beneficiez de un control medical...alocatia copiilor este sursa noastra de venit si se duce toata pe facuri si c mai ramane pe mancare si gradinita.va rog mult! macar un sfat. multumesc anticipat.si din nou scuze de deranj!
7 comentarii

Ai putea sa scrii de pe biletul de iesire din spital valorile analizelor facute ?

sange stiu ca mi sa luat chiar inainte de anestezie 2 eprubete dar la plecare nu miau dat nimic...nici analize nici bilet de iesire din spital...am intrebat si eu si mi sa spus ca la fisa de zi nu se fac externari cu fise de iesire... doar reteta mi sa dat. atat. si uitasem sa mentionez ca dupa chiuretaj mi sau facut 2 ampiciline intramuscular odata.si atat. acesta a fost tot tratamentul. va multumesc ca imi raspundeti la mesaje. multumesc din suflet.

Solicita de la medicul de familie un bilet de trimitere la laborator si fa o hemoleucograma, e gratuita la pacientii asigurati si sa-mi scrii rezultatele.Daca ai pierdut atata sange in mod sigur ai nevoie de terapie...din cauza anemiei ti-e rau. Alimenteaza-te cat poti tu de bine si fa cat mai repede aceste analize.O perioada, pana te mai refaci, ar trebui sa folosesti prezervativ.

am sa ma duc chiar azi dupa trimitere si maine dimineata la analize...eu am facut aceste intrebari pt ca la anticonceptionalele pe care le iau(rigevidon)are in prospect scrise aceste simptome si acoloscrie ca aceste simptome pot indica cheaguri de sange in organism sau migrene puternice...va multumesc inca odata pentru raspunsuri..

anticonceptionalele leam reluat chiar cand am iesit din sital la cererea medicului care ma chiuretat.

Am dureri foarte mari de cap care ma tin uneori si 2, 3 zile, am luat si medicamente dar degeaba.Tin sa mai spun ca mai am si un fel de tiuit in urechi-cap de cativa ani.Imi este foarte teama sa nu am ceva grav, imi puteti da va rog un ras?Va multumesc frumos.

Buna,
Care sunt consecintele administrarii de Logest si Extraveral?
Am luat doar o tableta de Extraveral dar dupa ce am luat am citit pe prospect ca nu se administreaza impreuna cu Anticonceptionale.
Nu gasesc nimic concret, scade efectul pilulei contraceptive ?
Daca as lua una din cand in cand…odata la 3 4 zile daca ii nevoie este ok?
Multumesc
Care sunt consecintele administrarii de Logest si Extraveral?
Am luat doar o tableta de Extraveral dar dupa ce am luat am citit pe prospect ca nu se administreaza impreuna cu Anticonceptionale.
Nu gasesc nimic concret, scade efectul pilulei contraceptive ?
Daca as lua una din cand in cand…odata la 3 4 zile daca ii nevoie este ok?
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 556keratoconus
- 9ce riscuri implica operatia cu laser la ochi?
- 6nod in gat, vomit des, respiratia urat mirositoare
- 3HELP! incetinirea tranzitului intestinal
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 4am avut dureri groaznice de cap.. sunt momente cand ma doare mai rau decat de obicei
- 6Glaucom!?
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 2durere de cap de cateva zile
- 6Tonotil e ok pt ameteli, oboseala, dureri de cap?
- 0senzatie de voma
- 22Oboseala, extenuare severa chiar si cu un stil de viata sanatos! + analize
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 9dureri de cap la frig
- 3Ascita, probleme de respiratie, oboseala, pofta exagerata de acru, deshidratare
- 6Tensiune mica, dependenta de cafea, dureri de cap...
- 5Un sfat va rog din suflet... dureri de cap de 2-3 zile
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 1Dureri de ochi
- 0Stari bruste de voma si dureri de cap.
Mai multe informații despre: Durerea de cap Ochiul Oboseala Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Migrena
- Cefaleea cluster
- Oboseala cronica (sindromul burn-out)
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Oboseala
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Durere de cap aproape zilnică - cauze și tratamente posibile
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: