Voma dupa tratament cu antibiotic?

Buna Ziua !
Am un baietel de 1 an si 4 luni, de la 4 zile dupa nastere cand am ajuns la medicul pediatru a fost diagnosticat cu infetii urinare si anuma cu toate..dar pe rand klebsiella, proteus ultima ecoli.a primit cedax...la 5 luni mi-a facut bronsiolita cu peneumonie si wheazing...a primit in spital gentamicina si inca ceva in perfuzie.dupa pneumonia cu wheazing a primit niste singulaire pecare il administram sera un plic pe zi in mar.acest tratament l-a primit si acum de curand(pentru a reveni la ce ma intereseaza).in jur de 10 decembrie a facur febra si a vomitat nu abundent si a facut caca moale de 4, 5 chiar 6 ori pe zi..la spital dupa o analiza a la caca s-a dat verdictul Rotavirus...ne-am internat la infectioase...antibiotic c plus...imp de 7 zile.pe 19 decembrie..adica ieri am venit si noi acasa.si azi de dimineata pe la 6 mi-a vomitat iar.nu mai inteleg nimic..sa fie iritat la stomac?
Imi pare cam intors de cand am venit de la spital...e normal sa vomite dupa ce venim acasa?
dupa atata antibiotic?
va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns...
Am un baietel de 1 an si 4 luni, de la 4 zile dupa nastere cand am ajuns la medicul pediatru a fost diagnosticat cu infetii urinare si anuma cu toate..dar pe rand klebsiella, proteus ultima ecoli.a primit cedax...la 5 luni mi-a facut bronsiolita cu peneumonie si wheazing...a primit in spital gentamicina si inca ceva in perfuzie.dupa pneumonia cu wheazing a primit niste singulaire pecare il administram sera un plic pe zi in mar.acest tratament l-a primit si acum de curand(pentru a reveni la ce ma intereseaza).in jur de 10 decembrie a facur febra si a vomitat nu abundent si a facut caca moale de 4, 5 chiar 6 ori pe zi..la spital dupa o analiza a la caca s-a dat verdictul Rotavirus...ne-am internat la infectioase...antibiotic c plus...imp de 7 zile.pe 19 decembrie..adica ieri am venit si noi acasa.si azi de dimineata pe la 6 mi-a vomitat iar.nu mai inteleg nimic..sa fie iritat la stomac?
Imi pare cam intors de cand am venit de la spital...e normal sa vomite dupa ce venim acasa?
dupa atata antibiotic?
va multumesc anticipat pentru eventualul raspuns...
1 comentarii

Buna ziua! Ar putea fi si de la ficat, daca spuneti ca a facut tratament cu antibiotice. Ar trebui facute analize TGP si TGO.
Multa sanatate si bafta va urez!
Multa sanatate si bafta va urez!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Durere de cap partea stanga
- 5oare cat de sigure sunt testele de sarcina?
- 6nod in gat, vomit des, respiratia urat mirositoare
- 2m-am trezit cu stari de voma
- 12Sa fie anxietate???
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 3am avut o criza de tuse atat de rau incat am si vomat
- 6RGE copil, tratament omeprazol este necesar un hepatoprotector
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 3polipii nazali produc la copii stari de voma in gat 1
- 6in urma cu o luna am inceput sa am ameteli si stare de voma si ma durea un pic stomacul
- 3In ultima perioada vomit foarte des in fiecare dimineata si nu numai
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 1stare de voma
- 6Posibil o gastrita?
- 6Efecte adverse CENTRUM A-ZINC
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 0Febra interna, greata si voma, slabiciune si oboseala
Mai multe informații despre: Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: