vomita mai tot timpul

22-06-2009
ramikaa
Nu este medic/terapeut
ramikaa
Buna ziua, am si eu o intrebare, am o fetita de 20 de zile, nu am suficient lapte sai dau si ai dau nan 1 dar de vo 4 zile vomita de fiecare data dupa ce ai dau, cai dau lapte cai dau ceai vomita si vomita cam mult, de ce oare? ce trebuie sa fac? multumesc.
9 comentarii
0
22-06-2009, ora 19:16
danabv
Nu este medic/terapeut
danabv
trebuie sa mergeti de urgenta la medicul pediatru, nu mai stati! 4 zile?! Mergeti cat mai urgent, nu e de gluma!
0
22-06-2009, ora 20:04
ramikaa
Nu este medic/terapeut
ramikaa
am fost si a zis ca mananca lacom nu are nimic graaav, dar totusi sai dau debridat, si abia daca continua cu vomitatul sa ma duc sai fac o ecografie.nu iam dat debridat, deja a incetat cu vomitatul.
0
17-08-2009, ora 18:06
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
S-a rezolvat problema cu vomitatul ?
0
20-08-2009, ora 12:47
ramikaa
Nu este medic/terapeut
ramikaa
da sa rezolvat ma speriasem ca era micuta tare, mai vomita si acum cate putin dar am inteles ca nu este nici o problema.
0
29-08-2009, ora 14:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Vomita cu mare probabilitate de la lapte. Lapte acesta este un lapte total sintetic cu peste 20 de chimicale care numai bine nu face, mai ales la copii sensibili.
Cel mai sanatos lapte pt. copii care il gasiti in Romania este
1. direct de la vaca sau capra
2. lapte pasteurizat in pungi.

Pe ultimul loc vine in ordine
lapte homogenizat (nesanatos)
lapte praf.
Laptele praf este cel mai nesanatos lapte pe care il puteti da copilului.
Ultimul lapte pe care eu l-as da copilului meu ar fi lapte de La Fa. Neste sau lapte praf in general.
Laptele de firma Nestle este insa un cocktail de chimicale.
0
02-09-2009, ora 13:52
ramikaa
Nu este medic/terapeut
ramikaa
Ms de raspunsuri scarface, dar mie totusi frica sai dau lapte de vaca are 3 luni acum nu e oare tare pt ea laptele de vaca? ca are perioade cand vomita binisor de la laptele praf, la medic mia zis ca are reflux da sa stau linistita ca pe la 5.6 luni isi revine si nu o sa mai vomite asa.
0
12-02-2010, ora 23:27
Maria Ecaterina
Nu este medic/terapeut
Maria Ecaterina
Buna seara!
Am un nepotel de 3 saptamani. S-a nascut prin cezariana, 3.600 si mamei i s-a spus ca e sanatos. Puiusorul a fost imediat dus in incubator si il aduceau la mamica doar pt a-l alapta. Din pacate nu a vrut sa primeasca deloc laptic de la mama, iar la 2 zile dupa ce s-a nascut (in Tg Neamt), a fost transportat cu smard-ul la Piatra Neamt. Aici s-a aflat ca are infectie si a primit antibiotic si hrana artificiala(glucoza).A slabit 700gr. A mai incercat din cand in cand sa i se dea si lapte, insa varsa verde-galbui... Dupa 3 saptamani de tratament, a fost pt prima data in salon cu mamica lui, timp de aproape 2 zile, fara perfuzii.In cele 2 zile a slabit 200gr, laptic primea ff putin(de la mama+ recomandat de medic, lapte praf special-nu stiu exact-), si iar a inceput a varsa verde-galbui.A fost iar "montat" la perfuzii.. Rezultatele luate anterior, in perioada tratamentului, au iesit bune, dar baietelul nu poate rezista fara hrana artificiala, deoarece nu poate manca lapte si daca i se da cu siringa varsa tot. Marti, pe 16 februarie, dna doctor a zic ca trebuie sa-i externeze si i-a mai spus si faptul ca trebuie sa-si caute un alt spital unde sa se interneze ca sa poata alimenta copilasul pana isi va reveni sa poata manca normal. Tatal copilului cauta disperat un medic care ar putea sa ii salveze copilasul.. Va rog din suflet, daca puteti sa-mi dati un sfat referitor la un medic, un spital, un caz asemanator...
Va multumesc.
0
11-05-2010, ora 21:52
cristea112
Nu este medic/terapeut
cristea112
am un bebe de 6 saptamani si dupa fiecare masa vomite si mananca foarte des ce ma sfatuiti??????
0
31-10-2012, ora 23:35
idaddy
Nu este medic/terapeut
idaddy
Salut. Vreau sa ii comunic lui Scarface in particular si administratorilor site-ului in general, urmatoarele:
Daca tot filtrati mesajele ofensatoare sau mesajele cu un continut neadecvat subiectului ati putea la fel de bine sa filtrati si sfaturile utilizatorilor forumului cum ar fi: "Cel mai sanatos lapte pt. copii care il gasiti in Romania este
1. direct de la vaca sau capra ". Comentariul face referire la problema unei fetite de 20 de zile al carei mamica a postat ca fetita varsa tot laptele ingurgitat.

Ma abtin sa folosesc cuvintele care i s-ar potrivi adresate, unui individ/individa (Scarface), care afirma ca cel mai bun lapte ce se poate da unui nou nascut de 20 de zile este laptele provenit DIRECT DE LA VACA SAU DE LA CAPRA.
Este o afirmatie iresponsabila pe care unii oamenii, ar putea-o lua de buna. Cea ce ar avea repercursiuni foarte foarte grave asupra sanatatii unui nou nascut si chiar al unui copil trecut de varsta alaptarii.

Laptele provenit direct de la vaca, capra, oaie, neprocesat tehnologic (contrar credintei populare), este o sursa imensa de microbi, bacterii si paraziti ce pot conduce la nenumarate boli si probleme de sanatate. MAI ALES IN CAZUL UNUI NOU NASCUT. Va rog GANDITI inainte sa scrieti si fiti constienti de faptul ca unii oameni chiar pot tine cont de "sfatul" vostru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Starea de greață la copil (și vărsături) - cauze posibile
  • Vărsături ciclice (periodice, recurente)
  • Tratament vărsături la copii
  •