Marvelon 28 - efecte secundare?

Salutare! Iau Marvelon28 de 3 zile, azi e a patra, si a doua zi dupa ce am luat prima pastila am avut varsaturi in exces, senzatii de voma zilnic si dureri abdominale, parca imi simt ovarele inflamate. Ce trebuie sa fac? Sa intrerup tratamentul? Sau e normal si o sa treaca? Ajutati'ma daca puteti. :-s
3 comentarii

Nu este bine sa intrerupeti tratamentul, daca este posibil mergeti pana la sfarsitul foliei, apoi judecati situatia (in functie daca mai apare sau nu acest efect secundar). Atentie, daca ati avut varsatura in primele 2 ore dupa ce ati luat anticonceptionalul, efectul sau devine indoielnic si trebuie sa va protejati suplimentar 7 zile.

Buna!am inceput sa iau marvelon28, de 2 zile, , , sunt la a2a tableta, si vreau sa stiu din a cata zi incepe sa-si faca efectul..??si vreau sa mai stiu cat la suta ma protejeaza??deci daca baiatul ejaculeaza in mine este sigur ca nu raman insarcinata???va rog frumos sami raspundeti!MUltumesc

Buna!de cateva zile am mucusul cervical in exces, ft gros, ca un albus de ou(stiu ca asta este normal, dar e ft mult), culoarea este parca maronie, deoarece am si sange prin el...si ma simt parca balonata, ca si cum m-ar impunge ceva prin burta..este ceva grav???ceva infectie???

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Stari de voma si dureri de cap..ajutor
- 40ameteli
- 4mucozitati in gat
- 4efectele anticonceptionalelor
- 3HELP! incetinirea tranzitului intestinal
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 7Pneumopatie interstitiala
- 6de 2 ori pe an: greata, frisoane, tremuraturi, temperatura si voma
- 3durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 7durere acuta de cap, ochi, oboseala si stari de voma
- 1Va rog Ajutor, cred ca am ulcer
- 26Ma gandesc sa nu fie o problema neurologica!?
- 4Anticonceptionale si a doua zi, voma
- 4Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 0Febra interna, greata si voma, slabiciune si oboseala
- 5dureri abdominale, balonare, senzatie voma...
- 0Probleme Logest! O opinie medicala va rog! coșuri in barbie, foarte dureroase
Mai multe informații despre: Voma marvelon 28 efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: