Marvelon 28 - efecte secundare?
Salutare! Iau Marvelon28 de 3 zile, azi e a patra, si a doua zi dupa ce am luat prima pastila am avut varsaturi in exces, senzatii de voma zilnic si dureri abdominale, parca imi simt ovarele inflamate. Ce trebuie sa fac? Sa intrerup tratamentul? Sau e normal si o sa treaca? Ajutati'ma daca puteti. :-s
3 comentarii
Nu este bine sa intrerupeti tratamentul, daca este posibil mergeti pana la sfarsitul foliei, apoi judecati situatia (in functie daca mai apare sau nu acest efect secundar). Atentie, daca ati avut varsatura in primele 2 ore dupa ce ati luat anticonceptionalul, efectul sau devine indoielnic si trebuie sa va protejati suplimentar 7 zile.
Buna!am inceput sa iau marvelon28, de 2 zile, , , sunt la a2a tableta, si vreau sa stiu din a cata zi incepe sa-si faca efectul..??si vreau sa mai stiu cat la suta ma protejeaza??deci daca baiatul ejaculeaza in mine este sigur ca nu raman insarcinata???va rog frumos sami raspundeti!MUltumesc
Buna!de cateva zile am mucusul cervical in exces, ft gros, ca un albus de ou(stiu ca asta este normal, dar e ft mult), culoarea este parca maronie, deoarece am si sange prin el...si ma simt parca balonata, ca si cum m-ar impunge ceva prin burta..este ceva grav???ceva infectie???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Parca imi vine sa vomit fortat
- 5Scad in inaltime. De ce?
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 8Crize de nervi
- 7Baietelul meu vomita absolut orice i-as da!
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 4Am luat din greseala un antidepresiv... si apoi un anticonceptional
- 6Posibil o gastrita?
- 5Culoare urina, voma, diareea
- 4Diane 35... pofta de mancare
- 1voma si diaree la bebelus de 2 luni
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 5Gastroduodenita
- 3Anticonceptionale - m-am ingrasat foarte mult de la ele
- 0Marvelon21 ingrasa?
- 0Scurgeri de la anticonceptionale
Mai multe informații despre: Voma marvelon 28 efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: