Vitamina K ajuta la intarzierea ciclului?
Buna ziua, am 17 ani si am si eu o intrebare.Am tot auzit de vitamina K care te ajuta la intarzierea ciclului menstrual.As dori sa stiu dak are efect deoarece pe data de 13 octombrie va fi balul bobocilor, iar mie normal imi va incepe ciclul menstrual pe data de 12 octombrie! Are consecintze grave?Si cum trebuie luata aceasta vitamina pentru a avea efect?
Va multumesc si astept un raspuns cat mai curand!
Va multumesc si astept un raspuns cat mai curand!
7 comentarii
si v-au anuntat ca la balul bobocilor nu au acces fetele cu ciclu menstrual? ce discriminare!
in primul rand ar trebui sa stii ca acesta este un forum ptr probleme de sanatate, nu ptr ineptii de acest gen... ptr balul bobocilor, cluburi etc. exista altfel de forumuri
in primul rand ar trebui sa stii ca acesta este un forum ptr probleme de sanatate, nu ptr ineptii de acest gen... ptr balul bobocilor, cluburi etc. exista altfel de forumuri
In primul rand nu cred k este nevoie de astfel de comentarii, iar in al doilea rand din cate stiu este o tara libera asa ca daca am cateva nelamuriri am dreptul de a intreba!...Data viitoare vino cu un raspuns pe masura si nu cu astfel de replicii!
da, e o tara libera tara lui baselu care vrea sa legalizeze prostitutia, avorturile in randul minorelor [apropo 18 ani], drogurile etc.
ti-am dat o replica pe masura intrebarii tale
si ti-am mai spus ca acesta este un forum de sanatate, vad ca nici macar nu ai stiut unde sa incadrezi intrebarea: afectiuni la femeie? tu cred ca ai o afectiune in alta parte, undeva mai sus de gat...
in plus am observat ca traiesti undeva in trecut, tie iti va veni CM pe 12 octombrie si noi deja suntem in 24 octombrie...
ti-am dat o replica pe masura intrebarii tale
si ti-am mai spus ca acesta este un forum de sanatate, vad ca nici macar nu ai stiut unde sa incadrezi intrebarea: afectiuni la femeie? tu cred ca ai o afectiune in alta parte, undeva mai sus de gat...
in plus am observat ca traiesti undeva in trecut, tie iti va veni CM pe 12 octombrie si noi deja suntem in 24 octombrie...
si pe langa asta vad ca vrei sa schimbi si viitorul, sa stii ca e cam periculos sa te joci de-a Dumnezeu, asta ca sa-ti raspund si la intrebarea ta : "Are consecintze grave?"
Da imi cer scuze pt greseala facuta. Mentionez este k este vb de 12 NOIEMBRIE...Shi repet data viitoare vino cu un raspuns pe masura...Shi anume, cu un sfat! Nu cred k am nevoie de astfel de comentarii fara niciun rost.
se puteau deduce si sfaturile din ceea ce am zis eu, insa cred ca au fost cam fine ptr a putea fi intelese de oricine.
Buna ziua! Am nevoie de ajutor! Am bilete pentru concediu la mare incepand cu data de 12 iulie ! Dar surpriza! pe data de 12 imi vin problemele asta insemnand intreg sejurul rosu! cu cat timp ar trebui sa iau inainte si ce anume imi recomandati? astept raspuns! Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 3am terminat folia de Logest... si pana azi nu mi-a venit ciclu
- 2sunt insarcinata? va rog sa ma ajutati...
- 2De ce nu imi vine menstruatia?
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 0intarziere menstruatie 3 zile
- 13Sunt oare insarcinata?
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 2Intarzierea ciclului
- 2Pot fi insarcinata?
- 1Intarziere menstruatie, durere a sanilor, test negativ
- 0Întârzierea menstruației
- 3Am ramas însărcinată?
- 5Menstruatie intarziata
- 1Sunt gravida?
- 1Oare sunt insarcinata?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Întârziere menstruație
- 1Am nevoie de un sfat - 5 teste de sarcina pozitive
Mai multe informații despre: Vitamina K intarzierea menstruatiei