Pauza 7 zile si lipsa menstruatie
Buna seara, am si eu o intrebare. Sunt in pauza de 7 zile de Harmmonet dar menstruatia nu a venit. Sunt a 6-a zi. Iau pastilele de 8 luni, niciodata nu mi s-a intamplat sa imi intarzie asa mult. Am facut azi un test de sarcina si este negativ.
Dar cred ca am facut o boacana pentru ca pe data de 24 decembrie adica la 3 zile dupa ce am terminat folia mi-a venit asa zisa menstra si am inceput a 2 a folie imediat, deci nu am facut o pauza de 7 zile in decembrie ci doar de 3, apoi am luat pastilele corect la 9 maxim 12 noaptea in fiecare zi.
Oare e posibil totusi sa fie o sarcina? folia am terminat-o pe 13.01
Dar cred ca am facut o boacana pentru ca pe data de 24 decembrie adica la 3 zile dupa ce am terminat folia mi-a venit asa zisa menstra si am inceput a 2 a folie imediat, deci nu am facut o pauza de 7 zile in decembrie ci doar de 3, apoi am luat pastilele corect la 9 maxim 12 noaptea in fiecare zi.
Oare e posibil totusi sa fie o sarcina? folia am terminat-o pe 13.01
6 comentarii
Nu e o sarcina, tu ai gresit ca ai inceput folia noua imediat, doar dupa 3 zile ; te-ai dereglat putin hormonal.Tu indiferent daca iti vine sau nu sangerarea, indiferent de data cand apare, trebuie sa respecti pauza de 7 zile.din a 8-a zi incepi folia noua.nu te lasa influentata de sangerare.Ai rabdare caci situatia se va regla, nu ai ramas gravida...
Multumesc pentru raspuns. Eu nu mai vreau sa incep acum alta folie pentru ca trebuie sa fac o pauza de 6 saptamani pentru o operatie. Astept sa imi vina menstruatia acum. Sunt a 7 a zi si inca nimic :)
a 13 a zi de intarziere si nimic.. nu mai ma dor sani, dar in rest nu am nici un simptom de sarcina :((
Buna! Iau de mult timp Tri-regol și la fiecare pauza de 7 zile menstruația mi-a venit penultima sau ultima zi. Ieri a fost ultima zi și încă nu mi-a venit. Știe cineva care poate fi problema ? Pastilele au fost luate corect toată luna.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un raspuns rapid pentru a sti ce sa fac pls
- 3Parerea unui medic, va rog ! :(
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 6Pauza la Yasmine.. menstruatia intarzie (4 zile)
- 3cistita si dureri puternice la burta, menstruatie imi intarzie
- 2Intarzierea menstruatiei fara sarcina
- 06 zile pauza in loc de 7
- 0Ac Stodette-intarziere
- 2Intarzierea menstruatiei
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 1Intarzierea menstruatiei
- 2Interupere anticonceptionale
- 0Ciclul menstrual întârzie
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 2Antiobiotice și menstruație
- 0Menstruație întârziată
- 010 zile întârziere menstruație
- 6Întârzierea menstruației
- 2Nu ii vine perioada dupa sex
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: