intarziere menstruatie
Buna ziua,
Sunt o mamica a unui copil de un an si jumatate. In utimele 2 luni ma confrunt cu o problema legata de ciclul menstrual. In luna august menstruatia a venit mai devreme cu 7 zile si in septembrie la fel iar acum in octombrie nu a venit deloc. Trebuia pe data de 1 a lunii si nu am avut relatii intime de 7 saptamani, rezultatul a trei teste de sarcina (de la diferite firme) arata ca nu exista sarcina. La sfarsitul lunii septembrie am fost la dermatolog si fiind diagnosticata cu stafilococite (sper ca am scris bine) mi s-a administrat un antibiotic CIPRINOL 500mg. Ce poate fi?
Va multumesc frumos!
Sunt o mamica a unui copil de un an si jumatate. In utimele 2 luni ma confrunt cu o problema legata de ciclul menstrual. In luna august menstruatia a venit mai devreme cu 7 zile si in septembrie la fel iar acum in octombrie nu a venit deloc. Trebuia pe data de 1 a lunii si nu am avut relatii intime de 7 saptamani, rezultatul a trei teste de sarcina (de la diferite firme) arata ca nu exista sarcina. La sfarsitul lunii septembrie am fost la dermatolog si fiind diagnosticata cu stafilococite (sper ca am scris bine) mi s-a administrat un antibiotic CIPRINOL 500mg. Ce poate fi?
Va multumesc frumos!
4 comentarii
eu zic sa mai ai rabdare 1 saptamana.uneori pot aparea deeaglari oe fond de stres, din cauza administrarii de medicamente...mie de exemplu mi se deregleaza mereu 5-7 zile cand plec de acasa in concediu in alta tara sau cand vin in Ro..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Este posibil sa ramana insarcinata?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 3carbune medicinal + yasmine
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 5risc de sarcina?
- 4As putea fi insarcinata?
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 2vitamina K pentru oprirea menstruatiei...
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 2Intarzierea menstruatiei
- 2Menstruatia intarziata.
- 6Ciclu menstrual intarzie de aproximativ 10 zile
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 0Testul zice nu, dar menstruatia întârzie?
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
- 1Posibila sarcină?
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: