Motive de ingrijorare? Intarziere ciclu menstrual
Buna seara!
In timpul unui contact sexual cu prietena mea pe 22 Martie prezervativul s-a rupt. In mai putin de o ora aceasta a luat prima pastila de Postinor-2 iar a doua zi de dimineata (dupa 12 ore) si-a administrat cea de-a doua pastila.
Ea are de obicei un ciclu menstrual regulat (pe 1-2 ale fiecarei luni). Dupa administarea Postinorului pe 22 respectiv 23 de dimineata a doa pastila i-a venit ciclul normal, ca de obicei pe 1 Aprilie.
Pe 14 Aprilie i-a venit iar insa a durat doar 2 zile si nu a fost ca de obicei (am pus asta pe seama pastilelor).
Problema este ca luna aceasta nu i-a mai venit (nu inca cel putin) si suntem deja pe 4 Mai. Alta problema este ca acuza dureri de spate si ale sanilor (ii simte umflati).
Ce credeti?
In timpul unui contact sexual cu prietena mea pe 22 Martie prezervativul s-a rupt. In mai putin de o ora aceasta a luat prima pastila de Postinor-2 iar a doua zi de dimineata (dupa 12 ore) si-a administrat cea de-a doua pastila.
Ea are de obicei un ciclu menstrual regulat (pe 1-2 ale fiecarei luni). Dupa administarea Postinorului pe 22 respectiv 23 de dimineata a doa pastila i-a venit ciclul normal, ca de obicei pe 1 Aprilie.
Pe 14 Aprilie i-a venit iar insa a durat doar 2 zile si nu a fost ca de obicei (am pus asta pe seama pastilelor).
Problema este ca luna aceasta nu i-a mai venit (nu inca cel putin) si suntem deja pe 4 Mai. Alta problema este ca acuza dureri de spate si ale sanilor (ii simte umflati).
Ce credeti?
1 comentarii
Si eu am luat"pilula de a-2a zi" si am trecut prin aceleasi faze, am fost la un ginecolog iar acesta mi-a spus ca acea pilula a fost foarte puternica sau ca e posibil sa fi luat-o degeaba in sensul ca nu s-a produs nicio conceptie.dar cel mai sigur poate cumpara un test de sarcina de la farmacie este ieftin 20 lei maxim il face si scapati de stres.mult noroc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intarzierea menstruatiei
- 7pot fi insarcinata?
- 3mi-a intarziat menstruatia 2 luni..va rog sa-mi rasp urgent
- 4mi-a venit menstuatia dupa doar 19 zile
- 5imi intirzie ciclul de 2 saptamini
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 10Ajutati-maaa va rog.. este insarcinata?
- 1melleva 35...intarzirea menstruatiei
- 2ce alte cauze duc la intarzierea ciclului menstrual?
- 5Sarcina sau nu?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 1Intarzierea ciclului menstrual si mancarime
- 9Menstruatie intarziata
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 1Test negativ, menstruatia nu mai apare, oare sunt insarcinata?
- 0Menstruatie intarziata
- 1Menstruatia intarzie
- 0Întârzierea menstruației
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: