Posibil gravida?
Buna ziua. Am 18 ani si prietenei mele ii intarzie ciclul de mai bine de 1 saptamana.. ea sustine ca are dureri premenstruale de cateva zile mai puternice ca de obicei.. de asemenea a spus ca acum o saptamana a avut o secretie mai inchisa la culoare si mai vascoasa (asta inseamna ca a avut ovulatie?).. insa menstruatia nu apare.. precizez ca am facut sex doar protejat (prezervative). Ma streseaza foarte rau faptul ca ar putea fi insarcinata si nici nu prea mai pot sa dorm noaptea.. intrebarea mea este daca are rost sa ma ingrijorez atat sau este normal si doar ii intarzie menstruatia?
1 comentarii
Buna ziua,
In aceasta situatie este recomandat sa mearga la medic si sa vada care este situatia. Chiar daca este insarcinata acum se pot face mai multe lucruri decat peste mai mult timp...
Din cate descrieti nu pare sa fie o sarcina, dar cum am putea sa fim siguri de asta prin intermediul internetului?!
In aceasta situatie este recomandat sa mearga la medic si sa vada care este situatia. Chiar daca este insarcinata acum se pot face mai multe lucruri decat peste mai mult timp...
Din cate descrieti nu pare sa fie o sarcina, dar cum am putea sa fim siguri de asta prin intermediul internetului?!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarziere menstruatie
- 20Intarziere menstruatie
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 3intarzierea celei de-a doua menstre dupa postinor
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 1probleme de menstruatie
- 2Intarzierea menstruatiei si scurgeri albicioase.
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Ce poate fi???
- 0Sarcina? Vreau raspunsul unui medic, va rog!
- 2Întârziere menstruație
- 0Posibila sarcina
- 0Ajutati-ma! inca nu mi a venit menstruatia
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 0Dereglare menstruale brusca
- 1Sunt însărcinată?
- 4Probleme dereglare hormonala?
- 1Întârziere menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: